lauantai 1. marraskuuta 2014

Palaprojekti - vihreä syyspaita

Jatkoin kaapin palakankaiden tuhoamisprojektiani vielä yhdellä syyspaidalla. Tämä paita ajettiin jo sisään, kun kävimme naisporukan kanssa syömässä pitseria Napolissa. Aivan taivaallisen hyvä pitsa olikin, seurasta puhumattakaan... 

Tätä paitaa varten kaivoin kaapistani pari erilaista "mesh"- palaa. Mesh on verkkomaista läpikuultavaa hyvin joustavaa materiaalia. Siitä tehdyt vaatteet näyttäisivät taas tulevan muotiin kauppojen tämänhetkisen tarjonnan perusteella. Toisessa yksivärisessä mesh-palassa on hauska ryppyefekti, ja toinen pala jäljittelee batiikkia. 

This shirt is made of two different kind of  pieces of  "mesh" fabric which I found from my closet. The other fabric has a wrinkle effect and the other one has a batique motif. Pattern is my own, basically the same pattern i used  in this and this design.


Helma ja hihansuut on jälleen huoliteltu tiheällä siksakilla samalla materiaalia venyttäen. Etenkin batiikkijäljitelmä on todella joustavaa, joten aaltoilevasta reunasta tuli melko näyttävä.


Jotenkin nämä nurmikolla otetut kuvat ovat aina vähän hailakoita, ja värit vääristyneitä...Tässä kamerankäytössä on vielä opettelua. Pääntielle lisäsin vielä kaitaleen batiikkikuvoisesta kankaasta. Kaitale on ommeltu pääntielle ihan suorana, rypyttämättä. Sen reuna on myös huoliteltu siksakilla samalla venyttäen. Kaava tämän paidan kuosittelun pohjana on sama kuin kahdessa aikaisemmassa syyspaidassa, "Syksyisessä liehukepaidassa"  ja  "Sävykkäässä paidassa".2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...