lauantai 28. heinäkuuta 2018

Puolen vuoden vaate- ja asustelöydöt



Taas on aika esitellä kuluneen puolen vuoden ostokset ajalta 1.1.2018-30.6.2018. Ihastuttavia Laura Vitan kenkiä on tarttunut mukaan hyvistä alennusmyynneistä. Yläkuvan käytännölliset nahkaiset nauhanilkkurit löytyivät Halosen alennusmyynnistä 65 eurolla. Metallinkukertava nahka on muodikkaasti kuin maalilla roiskittu. Yläkuvan saapikkaat ja alakuvan kahdet kävelykengät löytyivät Tullintorin Paulan Kengän remonttimyynnistä vain 40 euroa/ pari. Normaalihinta näillä kengillä pyörii siinä 150 euron kieppeillä, joten hinta oli oikein mukava.




En ole aikoihin löytänyt kirpputorilta muuta kuin tuunaustarvikkeita, joten aasialaistyylinen hauskanmuotoinen käsilaukku oli kiva löytö UFF:ltä. Laukku vaikuttaa lähes käyttämättömältä ja hinta oli vain 6 eutoa. K- Kengän alelaarista löytyneet muodikkaasti metallinhohtoiset tennarit maksoivat vain 15 euroa. Roomalaisesta komeasta Saint Agnese Agonen kirkosta kaulakoruksi ostettu rukousnauha maksoi vain 6 euroa. Roomaan karkasin pakoon, kun täytin pyöreitä ;) Siitä reissusta lisää vähän myöhemmin.

Lindexin alesta löysin hauskan kietaisumallisen trikoopaidan röyhelöhihoilla 15 eurolla. Tämä paita näyttää päällä paljon paremmalta, mutta helteet veivät voiton selfien kuvaamisesta, pukeutuminen ja riisuminen kun on niin hikistä puuhaa...Farkut, tämä paita ja yllä olevat Laura Vitan sinisävyiset kengät tupsuilla olisi kyllä kiva kokonaisuus kuvattavaksi.


Monikäyttöinen musta myöskin kietaisumallinen trikoopaita on 10 euron alelöytö Gina Tricotin valikoimista.


Mustavalkoinen trikoomekko löytyi Tokmannin alesta vain 25 eurolla. Tämä mekko on Paola Suhosen Nordic Line - mallistoa. Mekossa on sivusaumoihin piilotettuna aivan turhat taskut, jotka saavat mekon laskeutumaan lantiolta vähän rumasti, mutta en nyt taida jaksaa niitä poiskaan ottaa. Lisäksi sukkalaatikkoa on täydennetty 11 eurolla.

Puolen vuoden vaate- ja asustelöytöihin hassaantui rahaa siis 273 euroa.

14 kommenttia:

  1. Oi oi mitä kenkiä 😊 Hyvät löydöt kaikkinensa 👍😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika lailla kivoihin kenkiin nämä löydöt kyllä keskittyy :)

      Poista
  2. Upeita kenkiä! Juuri muistelin että mitä itse olen ostanut tuona aikana, no yhdet sporttiset kengät, hmm aikas vähän sanoisin, no en muutenkaan hirveesti ostele kun tuntuu että vaatteita on kaapit väärällään mutta ehkä pitäisi välillä uudistaa jotakin=itseään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Esther, kaapit kyllä minullakin ovat aika täynnä. Ihania ja hintaansa nähden mielyttäviä kenkiä en kyllä ole oppinut vastustamaan ;)

      Poista
  3. Aivan ihania löytöjä! Aurinkoista viikonloppua ja ihanaa kesän jatkoa💕🌞

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja löytöjä!
    Ihanaa alkavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Mahtavia löytöjä olet tehnyt! Tykkäsin erityisesti noista kengistä, joita kahdessa ekassa kuvassa on! Ja ruusukuvioinen pusero on myös aivan ihana. Vai on sitä täytetty pyöreitä... Onnea siis:) Nuo "pakomatkan" löydötkin varsin kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Metsäntyttö! Laura Vitan koristeelliset kengät ovat kovasti minunkin mieleeni :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...