tiistai 25. maaliskuuta 2014

Hua Hin - kuninkaan kotikaupunki

Nyt kun aurinko alkaa paistaa meillekin on hyvä palata lämpimään Thaimaan Hua Hiniin, jonne matkustimme viime joulukuussa. Se oli ensimmäinen Thaimaaseen suuntautunut matkamme, mutta tuskin jäi viimeiseksi. Olemme matkustaneet paljon mutta harvoin samaan paikkaan kahta kertaa. Ehkä tämä kertookin paljon Thaimaan kokemuksestamme.

Saavuttuamme Bangkokin lentokentälle lähdimme kohti Hua Hiniä. Liikenneruuhka oli valtava ja matka venyi pitkäksi. Ehdimme ihmetellä savusumuista suurkaupunkia, sen suuria siltoja ja elefanttipatsaita. Ruuhkat johtuivat osittain Thaimaan kuninkaan Bhumidol Adulyadejin syntymäpäivä valmisteluista. Koko matka Bangkokista Hua Hiniin oli koristeltu keltaisin koristein ja tienvarret hoidettu siisteiksi. Hua Hin on kuninkaan kotikaupunki, ja siksi erityinen thaimaalaisille.

Kolmipäinen elefantti auton ikkunan läpi kuvattuna.


 Bangkokin valtavat siltarakennelmat eivät estä liikenneruuhkien syntymistä.


 Kuljimme itsekin näillä silloilla matkalla Hua Hiniin.


Hotellimme Hua Hin Hilton Hotel osoitautuu aivan ihanaksi! Myös sijainti on loistava, omat portaat suoraan hiekkarannalle ja mereen! Aula, piha- ja allasalue ovat todella hienoja. Palvelu on viiden tähden luokkaa. Hotellissa näkyy jo hieman ajan hampaan aiheuttama kuluminen, muttei häiritsevästi. Hotellihuoneessamme oli suuri terassi ja näkymä sekä merelle että kaupunkiin päin.   

Pimeys laskeutui noin kuuden aikaan illalla. Hua Hin hotellihuoneen terassilta kuvattuna.


Allasalue aulan suuren lasiseinän läpi kuvattuna. Suoraan altaiden takana näkyy meri.Aulassa oli komea valoseinä ja joulukuusi, jonka juurella oli olkiporoja ja lahjapaketteja.

Monin paikoin tunnelma oli hiukan japanilainen. Bonzaipuut koristivat terassialueita. 


 Solisevaa vettä ja kukkasia...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...