perjantai 3. huhtikuuta 2015

Heikun keikun- pääsiäisasetelma ja ilahduttava yllätys!

Tämä pääsiäisasetelma on vähän heikun keikun. Yleensä kasvatetaan pääsiäiruoho jolle asetellaan munia, tipuja ja höyheniä. Tässä asetelmassa onkin pohjalla höyhenet ja niiden päällä munankuoria, joista kasvaa ruohoa. Pakkohan tällaistakin oli kokeilla! 


Hyvin kasvoi ruoho kananmunankuoriinkin kun vain muisti kastella. Kuoren pohjalle laitoin valkoista talouspaperia, jonka päälle kylvin siemenet. Suklaamunat voi sitten napostella höyhenpediltä pikkuhiljaa parempiin suihin...Nämä Lidlin pääsiäismunat ovat muuten Suomen pääsiäimunatarjonnan vastuullisimpia herkkuja, joten nauttia voi hyvällä mielellä!


Ennen pääsiäistä sain myös postissa ihanan yllätyksen! Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen merkeissä Mellu muisti minua ihanalla käsintehdyllä kortilla, maukkaalla suklaalla ja pienillä koristeilla. Suklaa on jo syöty ja pienille koristeille on jo paikka keksitty. Esittelen sitten kun saan ideani toteutettua... Mellun ihania kortteja voi käydä kurkkaamassa tästä linkistä. Itsekin kävin näitä suloisia kortteja jo aikaisemmin ihastelemassa, ja nyt minulla sellainen ihan omana. Mellu on monipuolinen taituri, mutta oma suursuosikkini hänen kädentöistään löytyy tästä linkistä.


Hyvää pääsiäistä kaikille!          

Happy Easter! 

14 kommenttia:

 1. Ihana pääsiäisvati! Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa:-)

  VastaaPoista
 2. Kekseliäs juttu laittaa rairuoho munankuoreen kasvamaan!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Kiva asetelma. Mukavaa pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen asetelma! Kiitos blogini "arvostelusta". Sinullakin on kivoja ideoita, käyn aina kurkkaamassa. Hienoa, jos todella ilahduit pienestä paketista. Hyvää pääsiäistä vielä kerran!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mellu kivasta yllätyksestä! Ja hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 6. Onpa hauska pääsiäisasetelma, tuota pitää joskus kokeilla! Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Krista! Juu kannattaa kokeilla, tämä on helppo!

  VastaaPoista
 8. Kiva asetelma! Mullakin oli viime vuonna rairuohot munankuorissa, ne on kyllä ihanat niissä. Tänä vuonna ei tullut leivottua ennen pääsiäistä, eikä syötyä kananmunia. Jäi laittamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Väkisin ei kannata ikinä mitään laittaa, vain silloin kuin huvittaa. Pitää olla onpiraatiota ;)

   Poista
 9. Kaunis asetelma. Meillä ei ole oikeastaan koskaan mitään koristeita pääsiäisenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli L! Tämä oli meillä tänä vuonna ainoa koriste, kun alkaa remontti heti pyhien jälkeen. Mulla innostus vaihtelee aika paljon, joinain vuosina innostun koristelemaan, toisina vuosina en yhtään :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...