keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kirpparikierros

Teimme taas kirpparikierroksen naisten kesken. Tällä kertaa kolusimme kirppareita Tammelassa ja Nekalassa. 

This is our second shopping tour around flea markets in Tampere. This time we explored flea markets, second hand shops and recycling centers in Tammela and Nekala.


Tammelan Fidassa on kyllä kaunein käytettyjen vaatteiden keväinen esillepano mitä olen nähnyt.


Fidaa vastapäätä olevaan Kaunottateen ja Kulkuriin voi viedä omat käytetyt vaatteensa myyntiin myyntitilille. Tämä second hand shop on nuorekas ja ikkunasomistus on aina kivan näköinen. 


Pelastusarmeijan kirpputorilta löytää kaikkea huonekaluista vaatteisiin. Tämäkin kirpputori on hyvin järjestetty ja siisti.    


Kirpputori Silinteristä Nekalassa voi vuokrata itselleen myyntipöydän. Silinteri on valtavan kokoinen halli ja pöydät ovat suurimmaksi osaksi koko ajan vuokrattuina, eli tavaraa riittää. Kyllä tämä ihmisten omistaman tavaran määrä taas vähän ihmetytti... 


Nekalan kierrätyskeskuksen vaatimaton julkisivu kätkee sisäänsä varsinaisen tavaratalon. Täällä on aika vähän tekstiilejä, mutta sitten kaikkea muuta onkin runsaasti tarjolla: elektroniikkaa, kodinkoneita, astioita, huonekaluja jne. Lisäksi kierrätyskeskuksen palvelu on hauskaa ja mutkatonta. Isommille tavaroille järjestyy myös edullinen kotiinkuljetus.Tällä kertaa mukaan kirpputoreilta lähti metallinen vyö (3 euroa) ja pari pitsiliinaa (yht. 6 euroa) tuunaukseen.Nekalan kierrätyskeskuksesta löytyi käsinvirkattuja pitsejä ja 11 kpl possuaiheisia pakettikortteja . Tämä "paketti" köyhdytti minua vain 1 euron verran.

10 kommenttia:

 1. Kirpparikierrokset kuuluu mun lomaohjelmaan lähes joka kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilla käynti on kivaa vaikka ei mitään ostaisikaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nuo virkatut pitsit oli ihan ilmaisia, tosin kierrätyskeskus on aina halvin paikka. Pitsilappujen hinnat on vuosien varrella noussut :)

   Poista
 3. Wau! Ei uskoisi ensimmäisestä kuvasta että kyseessä on kirpputori! :O Kirppareita on kiva kierrellä ja yleensä ainakin jotakin pientä tarttuu mukaankin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet paikalliset kirppikset alkavat pikkuhiljaa muuttua putiikeiksi :)

   Poista
 4. Hyviä löytöjä olet tehnyt! Kirppiksillä olisikin todella ihana nähdä kauniita esillepanoja, tavara liikkuisi varmasti entistä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pienellä vaivalla käytetty tavara näyttää paljon houkuttelevammalta.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...