tiistai 4. lokakuuta 2016

Puolen vuoden asustelöydöt

Pidän siitä, että meillä on neljä toisistaan erottuvaa vuodenaikaa. Syksy on mielestäni mukavaa aikaa, mutta tänä vuonna se päätti tehdä minulle tepposet. Torstaina minulla oli viimeinen valvontavuoro taideyhdistyksemme näyttelyssä Haiharassa. Oli satanut koko päivän kun lähdin sateenvarjon alla talsimaan kotia kohti. Asfaltin päälle puusta pudonneet lehdet olivatkin muuttuneet märäksi ja limaiseksi liukumiinaksi, johon tämä huolettomasti astunut kävelijä nyrjäytti nilkansa oikein kunnolla. Nyt sitten luultavasti useamman viikon ajan hissutellaan turvonneen nilkan kanssa kuin vanha mummo. Parannukseksi kärsineille nivelsiteille on tarjolla vain kolmen K:n ohje eli koho, kompressio ja kylmä.

Tämä sattuma osoittaa ettei harrastuksienkaan suhteen kaikkia munia kannata laittaa samaan koriin. Valokuvausreissut tai lenkit luonnossa eivät nyt onnistu. Ei myöskään ompelu, kun poljinjalka ei taivu. Onneksi koneella voi välillä istua bloggaamassa ja kesällä otettuja valokuviakin on noin tuhat läpikäytävänä. Grafiikanlaattoja voi kaiverrella istuallaan. Ehdin ennen haveria käydä myös enkaustiikka- eli mehiläisvahamaalauskurssin. Omat välineet tätä uutta harrastusta varten ehdin myös tilata ja hakea postista. Joten kyllä tässä tekemistä riittää jalkapuolelle bloggaajalle.

Esittelen nyt sitten pahasti myöhässä puolen vuoden vaatimattomat asustelöydöt ajalta 1.1 - 30.6.2016. Osuvasti nämä löydöt koostuvatkin kahdesta hyvästä kenkäparista.Alkuvuodesta Kolille suuntautunutta valokuvausreissua varten piti hankkia kunnolliset lämpimät patikkakengät. Kotimaiset Kuomat löytyivät Anttilan alesta 49 eurolla. Linkistä voi käydä jo makustelemassa seuraavaa vuodenaikaa.Nämä vinkeät kuminauhoista punotut remmikengät ovat todella hyvät jalassa. Näillä on kävelty tänä kesänä kaikki reissut. Kuva on otettu kesällä Helsingissä. Näin tällaiset kengät työkaverilla, jonka vinkistä hankin omat Citymarketista 39 eurolla. Nämä kengät ovatkin ainoat, jotka saan tällä hetkellä puettua turvonneeseen jalkaani.

Kovin on järkevät ja käytännölliset asustelöydöt tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...