lauantai 19. huhtikuuta 2014

Thaimaan ostoksia

Tein Hua Hinistä pari mekkolöytöä. Alla olevan oranssikukallisen mekon löysin The Venezia -ostosalueelta hintaan 5 euroa. Helmet olen itse tehnyt vanhoista napeista ja rikkimenneistä koruista. Sukkahousut Seppälä-alesta 4 euroa.


Tämän ruskeakuviollisen mekon löysin FN Factory Outlet- ostoskeskuksesta hintaan 17,5 euroa. Hinta on thaimaalaisittain aika kova, mutta outletin hinnat eivät tosiaan olleet halvimmasta päästä. Mutta tämä mekko on ollut jo kovassa käytössä! Mekko muistuttaa hiukan rakastamaani Desiqual-tyyliä. Virkattu koru on Indiskasta ostettu kauan sitten, en muista hintaa. Vyö Seppälän alesta 6 euroa. Sängyllä vielä silittämätön Hua Hinin yötorilta ostettu satiinipeitto, hinta 21 euroa. Peiton kudonnassa näkyvät tietysti palmut ja elefantit.


Tämä thaipaita löytyi Hua Hinin yötorilta hintaan 7.6 euroa. Kannattaa muistaa, että torilla on aina tapana tinkiä! Tässä on laatu kohdallaan, musta neulos on todella paksua laatua. Käsintehdyt nauhanapit ja lenkit ovat todella hienot. Minun piti kerran vuosia sitten ostaa tällaiset napit, mutta ne maksoivat mallista riippuen nappikaupassa 7-10 euroa/kpl! Ja tässä paidassa niitä on neljä. Laskoshame löytyi Anttilan poistotangosta edellistalvena hintaan 5 euroa.


Sängyllä lisää Thaimaan löytöjä. Musta perhoshuivi Hua Hinin yötorilta 2.5 euroa. Todella hyviä alushousuja ostin Market Willage -ostoskeskuksesta 12 kpl yhteensä 25 euroa, eli reilut pari euroa kappale. En sen jälkeen ole muita käyttänytkään! Vihreän lohikäärmekuvioisen silkkikankaan ostin Eazy textile -kangaskaupasta hintaan 12.5 euroa/metri. Kaksi komeaa lohikäärmebrodeerausta ostin samasta paikasta hintaan 7 euroa/kpl, ja riikinkukko-paljettikuvion hintaan 3 euroa. En edes osaa kuvitella, mitä nämä maksaisivat Suomessa. Räätäliltämme ostin oranssin lohikäärmesilkin hintaan 16,5 euroa/metri. Olen näköjään heikkona lohikäärmeisiin! Kankaiden hinnat voi tuntua korkeilta, mutta ne ovat laadukasta luonnonsilkkistä jagardia. Esittelen sitten joskus, mitä näistä saan aikaiseksi.


Lisäksi ostin Market Willage- ostoskeskuksesta tekonahkaisen kameralaukun hintaan 2,5 euroa ja kameranputsaussetin hintaan 3 euroa. Pojalle toin tuliaisina t-paitoja , jotka maksoivat keskimäärin 5 euroa/kpl. Näistä ostoksista ei ole toistaiseksi kuvaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...