lauantai 19. syyskuuta 2015

Liebster award

Bloggaajatoverini Mellun Hollywool-, Hanna Mi-, Illuusia Ihmemaassa- ja Jatan tapaan -blogeista muistivat Liebster Award- haasteella. Ehkä jotkut muutkin ovat minulle tämän haasteen jättäneet, joten jos on minulta tämä asia kesähulinoissa päässyt ohi niin jättäkää viestiä :) Lisään sitten linkin tänne jälkikäteen.

Liebster Award- tunnustuksen/haasteen antaa bloggaaja toiselle bloggaajalle. Ajatuksena on saada näkyvyyttä pienille ja tuoreille blogeille.

Haasteen säännöt:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä 11 sinulta Liebster Award- tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 kysymystä valitsemillesi blogeille.

En nyt tällä kertaa vastaa kaikkiin kysymyksiin vaan itsevaltaisesti valitsen jokaiselta bloggaajatoverilta ne mukavimmat kysymykset, joihin vastaan :D

1. Onko sinulla käsityökoulutusta tai käytkö käsityökursseilla?
Minulla on seuraavat alan tutkinnot: mallipukineidenvalmistaja/pukuompelija(yo), artenomi AMK (vaatesuunnittelu), pukeutumisneuvojan erikoisammattitutkinto. En käy varsinaisilla käsityökursseilla, mutta harrastan grafiikkaa ja valokuvausta työväenopistosssa.

2. Mistä käsityölajin osaamisesta haaveilet?
Haluaisin osata pitsinnypläystä ja huovutusta. Tulevaisuudessa sitten, kaikkea ei voi opetella yhtäaikaa...

3. Lemppariliikuntasi?
Kävely metsässä, mieluiten kameran kanssa. Siellä saa myös hyviä ideoita blogin sisällöksi. Metsä on voimaannuttava ja parantava.

4.Kevät, kesä, syksy vai talvi?
Kaikki, kiitos! Suomessa hienoa on juuri selvät toisistaan erottuvat vuodenajat. Yritän aina saada vuodenajat näkymään myös postauksissani ja käsitöissäni erilaisina kuvina, tunnelmina  ja painotuksina.

5. Kuinka blogi-sinäsi ja oikea sinäsi eroavat toisistaan?
Eivät millään tavalla. Vaikka pidänkin blogia mahdollisimman anonyymisti, enkä kerro elämästäni kaikkea, pyrin silti rehellisyyteen. Jos jokin menee pieleen tekemisissäni, kerron senkin, että muut voivat välttää saman virheen.

6. Mistä bloggaajan näkökulmasta haaveilet?
Että saisin välitettyä kaikki ne vinkit lukijoille joita pöytälaatikkoon on kertynyt.

7. Onko sinua loukattu blogissa?
Ei koskaan, käsityöblogien lukijat ja bloggaajatoverit ovat ihania ihmisiä :)

8. Millaista musiikkia kuuntelet mieluiten?
Olen kuunnellut hevimusiikkia n. 12- vuotiaasta lähtien. En tosin enää kuuntele yhtään samaa hevibändiä kuin silloin ;) Minulla on mittava hevilevykokoelma. Lisäksi kuuntelen, ehkä hieman yllättäen, myös sellaisia bändejä kuin Depeche Mode, Massive Attack, Kate Bush, 22 Pistepirkko ja Björk. Tykkään melodisesta ja hiukan vaikeasta musiikista, jossa on haastetta ja saa mielikuvituksen laukkaamaan.

9. Mikä oli suhtautumisesi käsitöihin peruskoululuaikanasi?
Alakoulussa lähinnä inhosin käsitöitä, eikä yläkoulukaan paljon paremmin sen osalta mennyt. Opettajat olivat sitä mieltä, että olin tumpelo. Samaan aikaan kotona ompelukone hurisi ja kuljin itsetehdyissä vaatteissa. Onneksi en koskaan uskonut opettajien mielipidettä, muuten en olisi tässä ammatissa :D

10. Onko sinulla lemmikkieläimiä?
Ei ole, olen allerginen ja astmaatikko. Vaikea yhdistelmä tekstiilialalla. Joudun usein suojautumaan hengityssuojaimella kangaspölyltä ja käytän astmalääkkeitä päivittäin.

11. Hamstraatko käsityömateriaaleja? Jos kyllä, niin mitä ja miten paljon?
Tunnustan! Minulla on kokonainen korkea kaappi täynnä kankaita. Pieniin laatikoihin on kertynyt tuunaajalle tärkeitä tarvikkeita. Lupaan joskus tehdä ihan oman postauksen näistä tarvikkeista ;)

Jätän tämän haasteen/tunnustuksen kaikille mukaville bloggaajakaverille vapaasti kaapattavaksi. Tämä on jo tainnnut aika monen blogiin viime aikoina ilmestyäkin... Koska en parempia kysymyksiäkään voisi itse keksiä, niin vastata voi tähän muilta keräämääni kysymyslistaan.

Hyvää sienirikasta syksyä kaikille! 


      

4 kommenttia:

 1. Näitä on aina kiva lueskella ja oppia bloggaajakavereista jotain uutta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, bloggaajista ja blogien taustoista on ollut kiva lueskella:)

   Poista
 2. Sinullekin on ehtinyt monta haastetta tulla. Kiva lukea vastauksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että haasteita tulee, ne ovat mukava lisä bloggaamiseen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...