keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Joulukortteja ja kierrätysmateriaaleilla paketointiaOlen viime vuosina teettänyt suurimman osan joulukorteista itse ottamistani valokuvista. Sillä linjalla varmaan jatkankin, se kun on helppoa ja edullista. Kuvatkin on melko pitkälle itse suunniteltu ja tehty, tosin Smartphoton ohjelmalla ja valmispohjia muuntaen. 

Eihän tämä tapa tietenkään ihan alusta asti käsin itse väsättyjä kortteja voita. Tänä vuonna palasin tekemään kortit käsin, sillä korttiaskartelutarvikkeita löytyi vielä siivouksen yhteydessä kaapista, ja ne on hyvä saada pois tilaa viemästä ja pölyttymästä.

Revin kuusikortteihin kuusen vapaasti rouheasta käsintehdystä vihreästä paperista. Liimasin kuusiin erilaisia askartelupaljetteja latvatähdiksi ja kuusenkoristeiksi. Helppoa ja näyttävää!Kaappeja siivotessa löysin vielä opiskeluaikaisia  A4- kokoisia käyntikorttipohjia. Niihin pystyi tulostamaan itse suunnitellut käyntikortit, kortit vain napsauteltiin irti toisistaan tulostuksen jälkeen. Eihän tällaisia pohjia enää kukaan käytä, joten tein niistä pakettikortteja. Liimasin niihin palan koristeellista vanhaa tapettia ja painoin reiän nurkaan lahjanarua varten. Näitä pakettokorttteja tuli kymmenittäin, riittänevät vuosiksi eteenpäin.


Tässä vielä idea kierrätysmateriaaleilla paketointiin. Pari sivua varastosta löytyneestä laulukirjasta lahjapaperiksi, vanhalla tapetilla koristeltu pakettikortti ja ompelulaatikosta löytynyt nauhanpätkä lahjanaruksi. Pisteenä I:n päällä vanhasta tapetista leikattu koriste nauhan alle. Ihanan vanhan tapettirullan sain Tylliritari- blogia pitävältä siskoltani.

4 kommenttia:

 1. Kyllä omin käsin tekemät ovat paljon kivempia minusta kuin valokuvat jne..mutta makunss kullakin,onhan valokuvatkin kauniita muistoja. Nämäkin tosi kivoja ideoita ja näyttäviäkin vaikka et paljoa materiaalia tarvinnutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther! Anteeksi vastauksen viipyminen, mutta olen tässä vähän reissannut ja pitänyt blogilomaa... Vähillä materiaaleilla olen tässä tosiaan pärjännyt :)

   Poista
 2. Kauniita ja tulee upea paketti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelli L! Anteeksi vastauksen viivästuminen, mutta olen ollut reissussa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...