perjantai 1. toukokuuta 2015

Kevään merkkejä

Tavanomaista vappusäätä on taas pidellyt. Viime päivien jalkarättisateista on ikuistettu muistoksi nämä rännän alta paljastuvat pajunkissat. Välillä on sentään aurinkokin paistanut, leskenlehdet ja sinivuokot ovat kukassa. Ojan pientareelta löysin outoja kellanvihreitä, kourankokoisia kasveja. Jos joku tietää mitä nuo viimeisten kuvien kasvit ovat, niin laita viestiä!

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!


10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! En tunnista alimmaisia kasveja, mutta minuakin kiinnostaisi tietää mitä ovat.. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Raisa P! Täytyy myöhemmin käydä katsomassa noita kasveja, jos ne vaikka kasvavat tunnistettaviksi.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, tulee kamerakuume. Paitsi ei se hyvä kamera taida yksistään autuaaksi tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se tee, mutta kuvaaminen on aina helpompaa hyvällä kameralla. Sellaisella jossa on hyvä tarkennus ja riittävästi pikkelssiä eikun pikseleitä ;)

   Poista
 4. Kauniita kuvia! Viimeisen kuvan kasvi näyttää etäisesti tutulle, mutta en saa millään päähäni nimeä. Olen näitä joskus nähnyt ja äiti tiesi silloin niiden nimen (tosin meidän äidillä on omituisia omia nimiä kasveille ja hyönteisille...koin kerran lapsena nolon hetken koulussa, kun väitin erästä hyönteistä kalle puotiaiseksi. Kiitoksia vaan äidin mielikuvituksen).

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanna Mi! Ai sinunkin äitisi viljelee outoja sanoja, minun äidilläni on erityisesti hauskoja verbejä, lieneekö niitä oikeasti olemassa :D

  VastaaPoista
 6. Moikka! Olisko sulla mahdollisesti kiinnostusta blogien väliseen linkinvaihtoon? :) Homma menisi siis niin, että linkittäisin sun blogin omaan blogiini, ja sinä linkittäisit mun blogin omaasi, vaikka tuonne Blogiluettelo-kohtaan. Blogisi ja asusi ovat niiiin upeita, olisipa itsellänikin taitoa tehdä vastaavanlaisia vaatteita! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Illuusia :) Sinun kiva blogisi on jo blogiluettelossani. Olen käynyt blogiasi jo ihailemassa.

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia nämä! Lapsena tuli kerättyä sinivuokkoja. Nykyään se ei taitaisi olla luvallistakaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...