lauantai 21. heinäkuuta 2018

Kesämekkoja, neulepaita ja kulttuurikeskuksen avajaiset


Pidimme äitini kanssa meillä muutaman päivän käsityökerhoa kahdestaan. Minä ompelin äidille pari kesäistä mekkoa Kangaspuoti Tylliritarin näyttävistä kuviotrikoista. Kaavan väsäsimme itse käyttämällä pohjana hyvin istuvaa T-paitaa. Äitini puolestaan neuloi loppuun jo aikaisemmin aloittamansa murretun vihreän neulepaidan, jota minä sitten syksymmällä kylmien ilmojen tullen pidän ja otan myös asustetut kuvat ylläni tänne blogiinkin.Kulttuuritalo Laikun avajaisista on jo tovi aikaa, mutta työ- ja opiskelukiireiden vuoksi tämä blogin päivittäminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Kävimme siellä ystävän kanssa paikkaan tutustumassa ja lämpimästi sitä voi kaikille suositella. Lastenkulttuurikeskus Rulla on varmasti elämys perheen pienimmille ja muille on luvassa mm. musiikkia ja taidenäyttelyitä.Myös ulos levittäytyneissä avajaisissa saattoi löytää mm. yllätyksiä essun taskuista. Laikku leviää jatkossakin puiston puolelle mm. runojen,  puistokonserttien ja tanssin myötä.


Avajaisissa pääsi ihailemaan Tommi Musturin taidetta.Pohjakerroksen Rullassa oli aikuisellekin paljon nähtävää. Unikudelmat kertoivat unista ja unelmista.


8 kommenttia:

 1. Upeita käsitöitä 💛 Ensimmäisen mekon kangas on tosi ihana 🌿

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Pidän itsekkin tuosta kankaasta niin paljon, että ostin sitä itsellenikin ;)

   Poista
 2. Tuollainen käsityökerho olikin hauska idea ja valmista tuli:) Ensimmmäinen kangas on raikas, mutta tykkään toisestakin. Mekon malli vaikuttaa käytännölliseltä. Kiva sitten myöhemmin nähdä tuo neulepuserokin ylläsi:) Nätti malli puserossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö! Pidän kovasti neulepuserosta ja myös trikookankaat miellyttivät minunkin silmääni :)

   Poista
 3. Oi miten kivoja käsitöitä! ja tuo neule on aivan ihana! Kivanoloinen paikka tuo Laiku, varmasti paljon ihasteltavaa:) Leppoisaa kesän jatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde! Kulttuuritalolla tulee varmasti tulevaisuudessa käytyä säännöllisesti. Leppoisaa kesää sinullekkin :)

   Poista
 4. Kivoja mekkoja ja neulepusero näyttää lämpöiseltä! Kulttuuritalo vaikuttaakin kivalta paikalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa P! Kulttuuritalo on hyvä lisä ydinkeskustan tarjontaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...