lauantai 20. kesäkuuta 2015

Lettuja, kuohujuomaa ja ruusuja


Meillä juhannussuunitelmat vaihtuivat maaseutujuhannuksesta kaupunkijuhannukseen viime tingassa. Syynä on minun sitkeä flunssani. Onneksi siippa taikoi juhannusherkut pöytään paistamalla lettuja. Lettujen seurana on siipan viime vuonna keräämistä lakoista keittämää hilloa ja kermavaahtoa.


Kuohujuomaa jäi ylppärijuhlista. Olen näköjään muuttunut sielultani valokuvaajaksi, kun kaikea pitää kuvata outoina asetelmina. Käsin puhalletut lasit on siippa ostanut kauan sitten jostain päin Balttiaa. Juoma menee kauniisti lasin jalkaan asti. Tigerista ostetut "timantit" piti tietysti asetella ympärille :)


Juhannusruusut ovat vielä nupussa, joten nämä otokset on otettu ylioppilaan saamista ruusuista. Kuka sitäpaitsi menisi tuonne ulos sateeseen ruusuja kuvaamaan? Ruusu ei ole lempikukkani, mutta täytyy myöntää sille täydet pisteet kuvauksellisuudesta.
HYVÄÄ JUHANNUSPÄIVÄÄ KAIKILLE!


13 kommenttia:

 1. Olipa kiva aatto kuitenkin! Paranemista

  VastaaPoista
 2. Sopii sinulle valokuvaajan sielu, Ihania kuvia! :)
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Ihania kesähetkiä sinulle ja toivottavasti flunssa pian paranee.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Mukavaa kesän jatkoa.

  VastaaPoista
 5. Onpa hauska tuo lasiasetelma. Se näyttää kuin olisi jalka jäitten ympäröimä. Ja kukat on kyllä aina innostavia kuvattavia.

  VastaaPoista
 6. Onpa hauska tuo lasiasetelma. Se näyttää kuin olisi jalka jäitten ympäröimä. Ja kukat on kyllä aina innostavia kuvattavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jäitähän ne muistuttavatkin. Kukissa on sitä jotain :)

   Poista
 7. Hienoja kuvia! Upeita suorastaan. Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...