keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Muotikirppiksellä

Käväisin viime lauantaina joka kesä Tampereella järjesttettävässä Muotikirppis- tapahtumassa. Tapahtumaa kutsutaan myös bloggaajien kirpputoriksi, koska sekä tapahtuman puuhanaisina että myyjinä on tunnettuja suomalaisia muotibloggaajia. Tapahtuma on niin suosittu, että sinne jonotetaan tuntikausia ovimiesten päästäessä kävijöitä sisään pikkuhiljaa. Kävijöitä on yhden päivän aikana tuhansittain. Lähdin kirpputorille mahdollisimman myöhään, koska halisin välttää jonotuksen. Aikaa kului myös hukkaan, kun bussi jäi odottelemaan risteykseen futaajien kulkueen hidasta ohi vaellusta.


Muotikirppis järjestettiin tänä vuonna Työväen Teatterin kokouskeskus Puistotornissa. Jonoa ei enää ollut. 


Aikaa kirpputorin kietämiseen jäi n. 45 minuuttia ennen sulkeutumista. Ostajia ja ostettavaa oli vielä mukavasti jäljellä. Parhaat löydöt on tietysti jo löytäneet uudet omistajat.


Mukaan lähti parilla eurolla eläinaiheisia koruja. Ensi vuonna olisi tarkoitus olla myyntipuolella, jos vain paikka irtoaa. Ne kun menevät nopeimmille :)

Muotikirppiksen facebook- sivut löytyvät tästä linkistä.

6 kommenttia:

  1. Kauniita koruja olet onnistunut löytämään. :) Olisinpa itsekin päässyt tuonne kirppikselle, vaatekaappi kun kovasti kaipaa täydennystä.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapas kivalta kirppikseltä! Kivoja löytöjä olet tehnyt. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat korut löysit! Meidän lähikaupungissa Kuopiossa järjestetään käsityötapahtuma tänä viikonloppuna, kaikki tällaiset erilaiset tapahtumat ovat aina tervetullutta vaihtelua.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...