tiistai 1. syyskuuta 2015

" Pukeudu Nansoon"- päivän asu


Tänään vietetään "Nansonainen"- facebookryhmän lanseeraamaa "Pukeudu Nansoon"- päivää. Tämän päivän asuni on siis rakennettu kauniin nansomekon ympärille. Oranssi "Benita"- mekko löytyi pari viikkoa sitten Tampereen hämeenkadun kauniista Nanso- liikkeestä, jossa vierailen säännöllisesti. Mekko on halterneck- mallinen ja etumustassa on veistoksellinen solmu, josta kangas kauniisti laskostuu. Tämä aletangon viimeinen kesäinen helmi maksoi vain 26.95 euroa.


Ilma on jo selvästi syksyinen, mutta kauniin kesämekon käyttöä voi vielä jatkaa pukemalla päälle syksyisen rotsin. Myös lämpimän syksyn sävyisillä asusteilla täydennettynä mekko ei näytä liikaa hellemekolta. Tiilenpunainen tekonahkarotsi on L-Fashion Groupin tehtaanmyymälästä vuosia sitten 29 eurolla hankittu. Viininpunaiset nahkakengät on Aleksi 13 O.I.S- mallistoa n. 9 vuoden takaa, hinta n. 80 euroa. Koru löytyi jokusia vuosia sitten KappAhlin alesta 2 eurolla. Tekonahkalaukun ostin nelisen vuotta sitten myyntitapahtumasta n. 60 eurolla. Uutta ja vanhaa on siis tässä asussa yhdistelty.


Avainlippu todistaa, että ensi kesän suosikkimekkoni on eettinen, ympäristöystävällinen ja Suomessa valmistettu. Valkoisen lapun merkki, Öko-Tex standardi,  myönnetään vain tutkitusti turvalliselle tuotteelle. Ei siis raskasmetalleja, formaldehydiä tai torjunta-ainejäämiä tämän  mekon materiaalissa! (Jostain syystä ko. lappua ei ollut nyt ollenkaan suomeksi...)
 

11 kommenttia:

 1. Kiva kokonaisuus. Ihmettelen miten voit muistaa yhdeksän vuoden takaa hinnankin vielä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuota mun hintamuistiani aina ihmetellään :D Mulla on muutenkin hyvä muisti, mutta harkitsen aina ostoksiani niin perusteellisesti, että ne hinnat jäävät mieleen. Moniin kenkiin jätän vielä hintatarran kiinni, niin että se näkyy niin kauan kunnes kuluu pois ;)

   Poista
 2. Mallikas setti. Nansot on hyviä. Taidolla stailasit! <3

  VastaaPoista
 3. Mallikas setti. Nansot on hyviä. Taidolla stailasit! <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis, lämminsävyinen asu. Mekon malli on kyllä todella kaunis ja päälläsi hyvänäköinen:)

  VastaaPoista
 5. Wau, upean näköinen asu! Sopii sinulle todella hyvin.

  VastaaPoista
 6. Kauniin mallinen tuo mekko ja väri on piristävä. Olen pitänyt oranssia hankalana yhdisteltävänä, mutta kun katson näitä kuvia, huomaan, että tuo punainen on hyvä ja sopiihan tuohon mekkkoon hyvinkin yhdistellä muitakin värejä. Tuo punainen takki on minusta kiva. Ja nuo kengät; sopinevat monenlaisiin yhdistelmiin varmaan nekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö! Värien yhdisteleminen onnistuu helpommin, kun pitää värit joko lämpimän tai kylmän sävyisinä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...