keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Puolen vuoden asustelöydöt

Blogini alkuaikoina esittelin enemmän myös ostettua muotia. Pian kävi selväksi, että lukijoita kiinnostaa enemmän itse tehdyt vaatteet ja asusteet, joten aika vähiin on valmiina ostettujen tuotteiden esittely jäänyt. Aion kuitenkin jatkaa puolivuosittain myös ostettujen vaatteiden ja asusteiden esittelyä koosteena, ettei tulisi sellaista virheelistä kuvaa, että teen kaiken aina itse. No, kenkien tekeminen olisi jo aika vaativaa, vaikka kyllä täällä Tamperella järjestetään myös suutarinkursseja taviksille. Ehkä joskus vielä kokeilen sitäkin...

Nyt on aika jälleen kartoittaa puolen vuoden asustelöydöt ajalta 1.7.2015 - 31.12.2015. Osa näistä löydöistä on esiintynyt blogissa aiemminkin.


Nämä tyttöjen shoppailukierroksella löytyneet nilkkurit ovat osoittautuneet todella mukaviksi ja käytännöllisiksi. Tämä pari löytyi Aleksi 13:sta alesta 19 eurolla.


Mäntän kuvataideviikoilta ostin itselleni uuden silmälasikotelon ja puhdistusliinan. Kaunis taideaiheinen setti maksoi 12 euroa.


Mustat balleriinat oli pakollinen hankinta hautajaisiin mekon seuraksi, mutta olivat ne muutenkin ahkerassa käytössä lämpimillä syyskeleillä. Nahkaiset balleriinat löytyivät Haloselta 39 eurolla. Minulla on niin pieni jalka, että jalassa pysyvien remmittömien kesäkenkien löytäminen on haastavaa. Kenkien alla oleva kirjava jättihuivi Kappahlin alesta maksoi vain 5 euroa.


Tämä laukkukaunokainen löytyi Fine Factoryn valikoimista. Fine Factory järjestää mm. kotikutsuja pukeutumisen tiimoilta, nettikauppakin on tulossa. Valikoimat ovat hyvin yksilöllisiä, samanlaista vaatetta ei tule ihan heti vastaan. Laukku maksoi 74 euroa. Laukkujen suhteen minulla on nykyään tärkein kriteeri se, että kamera pitää mahtua laukkuun. Ja tietysti ihana väri pitää olla ;)

Näiden asusteiden lisäksi sukkiin, sukkahousuihin ja alusvaatelaatikon täydennyksiin kului 105 euroa. Puolen vuoden aikana uusin asusteisiin tuli tuhlattua siis yhteensä 254 euroa.

Puolen vuoden vaatelöydöt samalta ajalta tulevat esittelyyn jälleen omana postauksenaan.


17 kommenttia:

 1. Mitä ihanuuksia oletkaan löytänyt 😘

  VastaaPoista
 2. Tuo laukku kelpaisi minullekin, taidan olla hiukan laukkufriikki :)Muuten teetkö kankaatkin itse vai ne on ostetut? Tuli vaan mieleeni kun itse suunnittelen kuosimalleja ja joitakin malleja onkin blogissani, se erillisenä sivupalkissa jos haluat katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä, käyn katsomassa kuosimallejasi. En tee itse kuoseja, joskus kyllä batiikkityyliä ja itse värjättyä.

   Poista
 3. Kyllä näitäkin on kiva lukea :). Tuollaiset mustat perusballerinat tarvisin minäkin, tykkään ballerinoista paljon, mutta mustia ei löydy tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusballeriinat olikin yllättävän vaikea löytää, jouduin sitten pulittamaan ihan normaalin hinnan :)

   Poista
 4. Ihania löytöjä. Usein mietin, mistä niitä sopivia asusteita löytyy. Tämmöiset "vinkit" on hieno juttu. :)

  VastaaPoista
 5. Hui, onpas kallis laukku! Itse en varmaan ikimaailmassa malttaisi ostaa mitään noin kallista vaatetta tai asustetta. Paitsi että ostinhan mä juuri 50 euroa maksaneen kissakuvioisen hameen, jonka käyttökerrat varmaan jää melko vähiin erikoisuutensa takia. Mutta kun se oli niiiiiiiiin ihana! <3

  VastaaPoista
 6. Tuo laukku on niin hieno!

  Mä täällä pähkäilen, jatkanko vaatetusblogia vai en. Siinäpäs vasta pulma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, ihan mun väri. Eiköhän se siinä pähkäilemällä selviä, aina ei ole kaikelle aikaa, mutta ehkä sitten myöhemmin on :)

   Poista
 7. Kivoja löytöjä. Ihan super-ihana tuo laukku!! :)

  VastaaPoista
 8. Laukku on ihana <3! Minä olen laukkuihminen, jokaiseen asuun haluaa sopivan laukun :). Muutkin ostoksesi näyttävät hyviltä, mustille kengille on aina käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen rakastin vain kenkiä, olen löytänyt laukkujen ihanuuden vasta viime vuosina :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...