maanantai 3. huhtikuuta 2017

Lila iltapuku

Tämän lilassa iltapuvun alaosa on satiinia, jossa on hailakoita kukkakuvioita. Hihaton yläosa on kuviollista kangasta, jonka päällä on ryppyorganzakerros.


Vyötälölle sitaisin koristeelliseksi vyöksi satiininauhan, jonka päihin muotoilin keveistä mustista höyhenistä tupsut.Yläosan koristeeksi tein höyhenistä ja paljettikoristeesta irroitettavan rintaneulan.Laitoimme grafiikanharrastajaryhmämme kanssa pystyyn pienen miniatyyrigrafiikan näyttelyn. Minunkin kokonaisuuteni "Lähiöelämää" on siellä nähtävillä. Käykääpä Tampereen Sampolan  lähistöllä kulkevat katsomassa, vielä ehtii.


Muutakin kulttuuria on tullut harrastettua. Kävimme hyvässä seurasssa katsomassa  Tampereen Teatterin komedian "Näytelmä joka meni pieleen". Esitys oli erittäin hauska, suosittelen! Siinä oli juonellisesti jotain samaa kuin aikaisemmin samassa paikassa katsomassamme "Tiputus" -komediassa, jossa tehtiin parodiaa suositun Putous- sarjan tiimoilta. Vaikka tyylilaji näissä näytelmissä oli täysin erilainen, niin molemmissa oli kysymys esityksestä, joka lähtee menemään kammottavalla tavalla pieleen. Ja siitä se riemu sitten syntyikin :D

Kolmen ruokalajin menun nautimme tällä kertaa Tampereen Teatterin naapurissa sijaitsevassa The Grill- ravintolassa. Jälkiruokana nautittu creme brulee oli taivaallinen.

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...