perjantai 26. toukokuuta 2017

Maksimekko


Oman "Palaprojektini" ohjaamana olen pyrkinyt vähentämään kangasvarastojani ompelemalla ahkerasti jo olemassa olevia kankaitani ja välttämään uusien kankaiden ostamista. Hyvin projektini onkin edennyt ja kankaista on tullut uusia vaatteita ja asusteita kiitettävään tahtiin. Tässä taannoin jouduin kuitenkin tekemään kangastilauksen, sillä halusin tutustua uuteen saumuriini surauttamalla miesväelle helppoja olopaitoja. Niihin minulla ei kuitenkaan ollut valmiina riittävästi sopivia kankaita, joten tein kangastilauksen Kangaskapinaan ja Poppanavakkaan. Ja niinhän siinä sitten tietysti kävi, että hyvän tarjouksen uhrina tilasin samalla myös itselleni pari mekkokangasta. 
 

Toisesta kankaasta ompelin itselleni maksimekon sopivasti Pattayan reissulle mukaan. Siellä tuli otettua myös nämä kuvat tuoreeltaan uudesta mekosta. Poppanavakan isokuvioinen kangas näyttää äkkiseltään Nanson kankaalta, lieneekö ylijäämää Nanson tehtaalta?  Kaava on pidennetty T-paidan kaava pyöreällä pääntiellä. Helmaan ompelin pitkähköt halkiot kaarevine tikkauksineen uudella saumurillani.


Musta solmittava vyö on tehty trikoosuikaleista letittämällä. Tummanruskeat balleriinat rusettikoristeella ostin Pattayalta.

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...