tiistai 13. kesäkuuta 2017

Vaateviidakko tyhjentää nurkkiaan Swap & Vintage58 -kirpputorilla

Olen tutustunut melko uuteen hervantalaiseen Swap & Vintage58 -kirpputoriin tähän asti lähinnä shoppailemalla. Kirpputori on erittäin siisti ja valoisa ja hinnoittelu on pysynyt maltillisena. Viime vuosina tehdyt remontit ja KONMARI- innostus ovat kuitenkin kerryttäneet työhuoneeni nurkaan useampia IKEA- kassillisia kiertoon lähtevää tavaraa, joten oli aika varata oma myyntipöytä. Ensi tiistaista 13.6 lähtien ainakin kaksi viikkoa eteenpäin Vaateviidakko tyhjentää siis nurkkiaan pöydässä numero 41.

Edellisestä kirpputoripöydästä onkin jo aikaa noin 10 vuotta. Silloin tuli vielä säännöllisesti pieneksi jääneitä lasten vaatteita ja muuta lasten rompetta myytäväksi. Itsekkin taisin silloin shoppailla enemmän. On siis jo korkea aika nurkkien tyhjennykselle :)   

Myynnissä on tietysti paljon naisten vaatteita ja melko uusiakin kenkiä. Viime syksyisen nilkannyrjähdyksen ja nivelsiteiden katkeamisen seurauksena jotkut kengät painavat muotoaan muuttaneeseen nilkkaan, joten ne lähtevät kiertoon. Tässä joitakin poimintoja täällä blogissakin esiintyneistä nyt myyntiin menevistä jutuista:


Nämä kiiltonahkakengät löytyvät myyntipöydästä. Kuin uudet.


Koko tämä asu: mekko, kengät ja koru ovat myynnissä.


Tämäkin keveistä kankaista koostettu luomus löytyy nyt Swapin tangosta :)


Näitä hapsupaitoja on tarjolla vihreän ja tämä aniliinin/lilan  sävyinen. Kaikki ammattitadolla käsityönäkin tehdyt luomukset saa nyt mukaansa muutamalla eurolla.


Helmikirjailtu tekomokkainen reikäpitsihame.Koko tämä asu: pitsillä koristelut hame, huivikauluspaita ja kengät ovat myytävänä. 


Tämäkin persoonalliseksi tuunattu halterneck- mekko on kiertoon lähdössä.

Lisäksi myynnissä on meidän pojan huoneen remontin alta lähteneitä, leluja, pelejä, lasten ja nuorten kirjoja ja nuorten miesten vaatteita. Myös osasyyllinen tähän touhuun eli KonMari- kirja löytyy pöydästä nro 41. Asia on jo sisäistetty, joten kirjalla ei ole enää käyttöä :)

6 kommenttia:

 1. Ai että mitä ihanuuksia joku saa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vaatteet löytövät uuden kodin, en haluisi niitä kotiin takaisin kantaa :)

   Poista
 2. Sieltä tosiaan tekisi löytöjä:) Toivottavasti on ostajia liikkeellä. On tosiaan tylsää jos joutuu kirpparille viemäänsä tuomaan takaisin, vaikka ainahan sitä jonkin verran joutuukin. Hyviä myyntejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin :) Todennäköisesti lahjoitan myymättömät vieressä olevalle Punaisen Ristin kirpputorille. Kauhistelin kyllä heidän hinnoitteluaan, omat hintani ovat huomattavasti alhaisempaa tasoa.

   Poista
 3. Uskon että sinulla on houkuttelevan näköinen kirppispöytä:) Joo, kyllä olisi taas aika itsekin varata kirppispöytä. Kellari alkaa pursuta taas lasten pieniksi jääneistä vaatteista, eikä se muutenkaan ole kovin hyvä vaatteiden säilytyspaikka. Jos siis pidempaan säilyttää niin sieltä tartuu sellainen kellarin oma haju. Kirppisprojektiin varaan aina reilusti valmisteluaikaa, koluan kaikki vaatteet tosi tarkkaan läpi, pesut, korjaukset ja silitän aina sukista lähtien:) Itse ainakin ohitan kirppiksellä kierrellessä pöydät, jossa vaatteet on ryttyisiä ja yhdessä mytyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Villa Pipo! Huonosti hoidetut pöydät eivät houkuttele tekemään löytöjä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...