keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Kortteja pienistä grafiikantöistä


Painoin syväpainopaperin hukkapaloille pieniä joulukortteihin sopivia aiheita. Kaiverretut laatat olivat kooltaan vain 5 senttisiä neliöitä, joita kaiversin kuusi erilaista kuva-aihetta. Alla pari suurennosta näistä jouluaiheisista kuvista.Lisäksi käytin kortteissa ruskeata rouheeta käsintehtyä kierrätyspaperia ja pohjina erilaisia paksuja väripapereita ja skräppäyspapereita. Liimailin vielä koristeeksi joitakin hopeisia ja kultaisia kuusi- ja tähtitarroja. "Hyvää Joulua"- teksti on myös helppokäyttöinen tarrakuvio. Korttien koko on A5.


"Sydänlehti" - grafiikantyöt olen painanut aiemmin ja olen käyttänyt niitä useissa onnittelukorteissa. Viimeiset sydänlehdet tein joulukorteiksikin sopiviksi käyttämällä männynoksa- ja lumihiutalekuvioitua sräppäyspaperia pohjana.


Yhden sydänlehden tein vielä onnittelukortiksi violetille pohjalle odottamaan myöhempää käyttöä. "Pukuleikit" -grafiikansarjasta parhaat työt olen kehystänyt tauluiksi, mutta vaatimattomammin onnistuneet päätyivät suurikokoisiksi onnittelukorteiksi. Sydän- ja perhoskoristeilla saa näihin grafiikankortteihin vielä lisää ilmettä ja juhlavuutta.


"Oksa ja lintu"- sekä "Lilja" -grafiikantyöt päätyivät liimatuilla helmillä koristeltuina myös korteiksi myöhempää tarvetta odottelemaan.


Tämä korttiprojekti jatkuu vielä. Laatikkojen ja kaappien perusteellisen siivouksen myötä löysin runsaasti askartelutarvikkeita, jotka ajattelin kaikki askarrella pikaisella tahdilla korteiksi. Sitten on mistä ottaa, eikä enää tarvitse kiireessä ruveta askartelupuuhiin ;)

6 kommenttia:

 1. Tosi upeita kortteja!! Jokainen erikseen upea ja varsinkin nuo alimmat kolme niissä on jotakin minua kiehtovaa,ehkä mystiikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther! Pienet grafiikantyöt taipuvat korteiksi melko hyvin :)

   Poista
 2. Ihania! Kortteja pitäisikin tehdä aina suurempi määrä kerralla, niin olisi mistä ottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Kiireessä tehtynä ne tahtovat enemmän tai vähemmän epäonnistua :)

   Poista
 3. Kauniita! Kaikki, mutta tykkään varsinkin noista ensimmäisistä. Ja nuo viimeiset ovat varsin vaikuttavan näköisiä! Hyvää viikonloppua Pirjo:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...