perjantai 23. helmikuuta 2018

Siipipaita

Meitä on hellitellyt viime päivinä aurinkoiset talvipäivät, tosin myös kipakat pakkaset. En osaa valokuvata hanskat kädessä, joten otin uudesta paidastani vain nopeat kuvat omassa pihassa jäisin sormin. Talviaurinkoinen terävävä valo ei tarjoa kuvaamiselle parhaita olosuhteita, puolipilvisellä tai jopa harmaahkolla säällä saa parempia kuvia aikaiseksi. Siksipä näissäkin kuvissa sivuvalo aiheuttaa kuviin objektiivin heijastuksia. 


Musta trikoo ja hopeiset paljettisiivet on hankittu Kangaspuoti Tylliritarin valikoimista. Siivet kiinnittyivät paidan selkään helposti silittämällä. Paidan kaava on Ottobren nro 2/2015 malli 17 "Faded stripes".Sisustustyyny on myös kangaspuoti Tylliritarista. Tyynyn paljetit ovat toiselta puolelta valkoiset ja toiselta puolelta kullan väriset. Kun tyynyn pintaa vetää sormella, paljetit kääntyvät. Olen siis piirtänyt sormella tyynyyn tämän siipikuvion. Tyyny toimii myös hauskana stressileluna, kun siihen voi sommitella erilaisia kuvioita toisensa perään ;)


Siipipaitaan sopivat asusteiksi tietysti rakkaat Minna Parikan siipikengät. Kaulakoruksi valitsi 90-luvun alussa kreikkalaisesta luostarista ostetun kristallirukousnauhan.


4 kommenttia:

 1. Ihana paita ja tyynyt! Olisi niin kiva sommitella kuvia tuohon tyynyn pintaan, hauska:) Tuo kristallinen kaulanauhakin on hieno! Kaunista talvipäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde! Tykkään yhdistellä asuihin vanhaa ja uutta :)

   Poista
 2. Hauskat nuo tuommoiset paljettijutut, joiden kanssa voi vähän leikkiäkin:) Meillä on tytöillä puserot, Hm:ltä hankitut joskus, joissa on paljeteista tehty sydän. Heitä tosin vähän harmitti, kun koulussa kaveritkin tykkäsivät niihin paljettisydämiin piirustella. Mutta se tosiaan on hauskaa niihin vähän sormilla vedellä kuvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne vaateisiin laitettavat sydämmet on hauskoja, pitäisiköhän kokeilla sellaista seuraavaksi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...