tiistai 24. huhtikuuta 2018

Ratinan ostoskeskuksen avajaistunnelmia

Kyllä nämä lamat ja nousukaudet vaihtuvat sitten nopeasti. Juuri kun olen valitellut esim. Puolen vuoden vaate- ja asustelöytöjen yhteydessä kauppojen katoamista Tampereen keskustasta, niin sitten rakennetaan ja avataan nopsalla aikataululla uusi ostoskeskus. Aivan ydinkeskustaan Koskikeskuksen kulmille noussutta Ratinan ostoskeskusta on kyllä pitkään suunniteltu, ilmeisesti reilut kymmenen vuotta, mutta sitten kun hitaat hämäläiset tarttuvat toimeen, niin valmista syntyy.


Samalla saatiin keskustaan uusi aukio ostoskeskusten eri rakennusten keskelle. Toivottavasti aukiota osataan kesällä hyvin hyödyntää kaupunkilaisten olohuoneeksi.


Täysin uusia liikkeitä kaupungin tarjontaan ovat mm. Zara, Superdry, New Yorker ja Monki. En koskaan löydä Monkin valikoimista itselleni mitään, mutta tämän ketjun myymälät ovat aina hauskoja paikkoja. Avajaisissa Monkissa oli myös oma tiskijukka esiintymässä.


Halosen avajaishekkupöytä notkui kuohujuomasta ja sulklaaleivoksista.


Onneksi ostoskeskukseen on jätetty tilaa myös suurille ikkunoille, joista on hyvät näkymät uudelle aukiolle ja Laukontorille risteilyveneineen.


Hevisaurukset saivat aikaan melkoisen tungoksen ja kirkuvat ja pomppivat lapset osasivat näköjään suosikkilaulunsa ulkoa. Mahtoi Hevisauruksilla olla kuuma ;)


Mitä sitten avajaisista ostin? No, en yhtään mitään. Yhtä paitaa harkitsin, mutta jonot sovituskoppeihin ja kassalle olivat aivan liian pitkät. Väkeä oli liikkeellä todella paljon.

4 kommenttia:

 1. Hienot kuvat ja niin on kyllä näkymätkin noista ikkunoista! Täytyykin laittaa kesälistaan taas yksi kohde lisää:) Mukavaa päivää♥

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulee uutta katukuvasta poistuneiden tilalle. Näyttävät nuo Halosen avajaistarjoilut:) Olen huomannut, että Joensuussakin on tätä nykyä tyhjiä liiketiloja useita. Ja samaa Lieksassa. Joensuuhun on kylläkin suunnitteilla uusi Citymarket, kaksi on jo ennestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saataisiin uusia yrittäjiä tyhjiin tiloihin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...