lauantai 29. syyskuuta 2018

Ruskea halatti

Ostin aikoja sitten Eurokankaan poistolaatikosta muutaman ohuelle tyllille kirjaillun pääntiekoristeen. Yhden näistä käytin jo aikaisemmin juhlamekon pääntielle ja tuon mekon esittely löytyy tästä linkistä. Esittelin aiemmin blogissani myös erään värihaasteen yhteydessä halatin, jonka leikkasin vanhaa lempparihalattia hyväksi käyttäen. Tämän hankalatekoisen lempparihalatin esittely löytyy tästä linkistä. Jo silloin uhosin, että teen vielä toisenkin halatin ja tällainen koristeellinen päätie sopii tietysti tuollaiseen hippityyliseen vaatteeseen kuin maskara gootin silmään.


Leikkasin tämänkin halatin vanhaa vaatetta hyödyntäen, mutta hihoihin ja helmaan tein nyt terävemmät kulmat. Ruskea hiukan läpikuultava ohut neulospala löytyi kaapista, joten tulin samalla jatkaneeksi kangaspalojen ompeluhaastettani.   


Koristeellisen pääntien alareunaan ompelin samasta materiaalista nyörin, jonka päihin pujotin kuparinväriset ompelulaatikosta löytyneet helmet.


Ompelin pääntien ensin alavaralla huolitellen ja sitten ompelin koristepääntien käsin paikalleen. Käsiommel ei näy, sillä kiinnitin samalla jokaiseen pistoon pirkulaisen kuparinvärisen helmen. Samalla pääntien näyttävyys lisääntyi entisestään.


Tästäkin halatista tuli uusi suosikkivaate, sillä se on rento, mukava ja samalla näyttävä. Käytän sitä yhä, vaikka säät jo ovatkin viilentyneet. Tämä sama vaate menee näköjään keväästä syksyyn :) Nyt voin melkein lupailla jo kolmannenkin muunoksen tästä vaatteesta joskus syntyvän. 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...