perjantai 27. syyskuuta 2019

Juhlava maximekko


Tämä oliivinvihreä läpikuultava maximekko oli kuluneen kesän juhlavaate. Ompelin sen hyväksi todetulla vanhalla T-paidan kaavasta mekoksi pidennetyllä kaavalla. Pääntielle ompelin käsin Eurokankaan poistolaatikosta ostetun itämaistyylisen helmikirjaillun pääntiekoristeen. Näitä samalla kertaa hankittuja pääntiekoristeita olen käyttänyt myös tästä linkistä löytyvässä ruskeassa halatissa ja tässä linkissä esitelyssä juhlamekossa. Yksi tällainen koristepäätie on vielä käyttämättä.


Hihansuut, helma ja vyö on tuttuun tapaan tiheällä siksakilla huoliteltu. Tämä materiaali on ohutta, joustavaa "mesh"-neulosta, joka on hauskasti kestorypyillä. Neulos löytyi omasta kaapista ja on vanhaa jäämistöä opiskeluaikaisista töistä noin 20 vuoden takaa. Samaa materiaalia käytin syyspaidassa muutama vuosi sitten. Yhä käytössä olevaa veikeätä syyspaitaa voi käydä vilkaisemassa tässä linkissä. Joitakin paloja tätä materiaalia jäi vieläkin kaappiin odottelemaan inspiraatiota. Alusmekkona on vanha samansävyinen hihaton trikoomekko, joka on myöskin maksimittainen.




Mekkoon sopivat Laura Vitan sandaalit ovat kuluneen kesän uusia hankintoja, kuten myös In Stockista ostetut kuparinsävyiset strassikorvakorut.


Järvenrantakuvaukset tein kesän viimeisinä hellepäivinä, jotka tänä vuonna olivatkin melko myöhäiseen ajankohtaan. Vain muutamia päiviä myöhemmin alkoikin sitten syksy :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...