lauantai 13. maaliskuuta 2021

Kortteja kolmella eri tekniikalla

Tässä esittelen joitakin jo hiukan vanhempia kortintekeleitäni. Onnittelukortin pohjana toimii naisellinen taidegrafiikan työ. Syväpainotekniikalla tehty sovitusnukke on upotettu korttipohjaan leikattuun aukkoon ja koristeltu muutamilla tarroilla.

 

 
Surukortn maisema on toteutettu enkaustiikalla eli mehiläisvahamaalauksella. Kortin kuva on sopivankokoiseksi tulostettu kopio alkuperäisestä työstä. Koristeena vanhasta tapetista leikatut vaaleat koristeet ja paperinarulehdykät.
 

Erivärisille pahvipohjille toteutetut eri tunnelmaiset kortit käyvät eri tilanteisiin surukorteista onnittelukortteihin. Tekniikka on perinteinteistä leikkaa-liimaa tekniikaa. Kuvat ovat värikopioita omista lehtikoristeista ja luonnonlehdistä. Lisäksi mukana on ihan perinteisiä lintu- ja perhosaiheisia kiiltokuvia.

Olen vihdoin saanut blogin sivupalkkiin linkin Instagram- tililleni. Siirytkää kaikki kynnelle kykenevät sinne seurailemaan tekemisiäni, koska sinne latailen kuvia nyt hiukan ajantasaisemmin ja useammin kuin tänne blogin puolelle. Lähestulkoon joka päivä laitan sinne mm. enkaustiikan, grafiikan ja Art/Junk Journal- töitäni. Saan siinä samalla teidän muidenkin Instagram- osoiteet tietooni, joten pääsen seuraamaan, että mitä teille kuuluu :) Bloggaamista en aio kokonaan lopettaa, mutta postausten väli näyttää vain harvenevan. Instagramissa nyt vain tuntuu olevan enemmän pöhinää :) Myös kommentteihin voi oman Instagram-tilinsä laittaa minulle ja muillekkin tiedoksi.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Melissa! Aika harvakseltaan tulee nykyään tehtyä kortteja, mutta onhan se kivempi ojentaa itse tehty kortti kuin ostettu :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...