perjantai 12. helmikuuta 2021

Lumikunigatar

Metsästä löytynyt sarvi ja kaunis luminen järvimaisema olivat inpiraation lähteinä alkuvoimaiselle lumikunigattaren päähineelle. Sininen hetki ennen auringon laskua antoi kauniin luonnon oman tunnelmavalaistuksen fantasiakuvaukselle. Kesämökkiämme ympäröivä soinen luonto loi edellisenä yönä kuvauspäiväksi parhaimman lavastuksen kun vielä illalla harmaan tylsänä loistanut puusto sai kuurapuvun ylleen. Suolta noussut sumu kostutti kasviston ja yöllä hiljoksiin sadellut lumi takertui niihin kiinni. Olin tyytyväinen, sillä aina ei käy kuvausten suhteen näin hyvä tuuri. 

Päähineen pohjana on vanha hiuspanta, johon sarvi on kiinnitetty. Sarvi on asetettu päähineeseen poikittain, jolloin siitä muodostuu kuin kaksi sarvea.

 

Luottomallini Alman yllä on vanha ompelemani fleecetakki, jonka esittelin vuosia sitten tässä linkissä kahden muun erilaisen fleecetakin kanssa.

Pannan peitin itse tekemilläni huopakukilla.

Pienet päähineessä riippuvat "lumipallot" olen itse huovuttanut. En tehnyt palloista valkoisia, sillä ne olisivat näkyneet huonosti lunta vasten.


 Tyllihuntu sarvipäähineen päällä luo pehmeän huurteisen tunnelman.Päähineen huopakukkien keskustana on myös "huopalumipallot". Pehmeyttä tuo höttövillalangasta tehty kehä keskustan ympärillä.

 
 
Myöhäisyksyllä tein samantapaisen fantasiakuvauksen illalla ja yöllä sumun aikaan. Silloin ei käynyt ihan yhtä hyvä tuuri säiden suhteen ja jouduin kuvaamaan asua useampana iltana sumun puutteen vuoksi. Tämän kuvauksen tunnelmalliseen lopputuloksiin voi tutustua tässä linkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...