perjantai 21. lokakuuta 2022

Syksyn viimeiset lämpöiset päivät ja huppariasu

 

Syksy oli pitkä ja lämmin, juuri sellainen, joihin viime vuosina olemme tottuneet. Aurinkoisina syysaamuina sain taas ikuistettua upeita sumumaisemia mökillä. Myös luonto säilyi pitkään yllätävän vihreänä. Uusi kesälaukkuni, Birgit Pyykön ihastuttava Aurora- käsilaukku, oli mukana kaikissa menoissa pitkälle syksyyn saakka, tässä kesällä Hienohelma- verkkokaupasta tilaamani uuden boho- tyylisen mekon seurana.

 
Aikaisemminkin hauskassa "Kortemetsä"- postauksessa esiintynyt Lindexin maximekkolöytö muutaman vuoden takaa on myös yhä suosikkejani. Ekologinen materiaali oli jo ostettaessa hyvän tuntuinen, eikä se käytössä ole kulunut lainkaan. Nyt jo muutkin ovat huomanneet Lindexin pyrkimykset ekologisempaan valikoimaan, vaikkei yritys ole siitä kauheasti edes meteliä pitänyt.
 
 
 
 
 
 
Nyt sitten pitäisi jostain löytää sopiva talvilaukku, sillä talvi todellakin on tulossa vääjämättä. Mukavat syyssäät muuttuivat viileiksi rysäyksellä ja nopeasti kellastuneet lehdet putoavat puista. Uusi laukku saisi olla tämän laukun tyyliä. Tämän tyylisiä laukkuja minulla on ollut jo kaksi, mutta tekonahkaiset laukut eivät valitettavasti ole kovin kestäviä. laukusta saa löytyä väriä ja erilaisia nahkapintoja.  
 
 
Olen ollut yhä laiska ompelija, ja tämäkin  asu valmistui jo viime syksyksi, joten en ehtinyt sitä silloin paljon käyttää, kun talvi jo iski päälle. Asuun kuuluu trikoopaita, huppari ja legginssit. 
 

 Trikoopaidan vajaamittaisilla hihoilla ompelin näyttävästä kukkakuosista. Huppari on turkoosia talvitrikoota.

Legginsit ompelin pinnoitetusta trikoosta. Pinnoitus muistuttaa hiukan tekonahkaa, mutta materiaali joustaa hyvin käytössä.Asuun sopivat jokusia vuosia käytössä olleet Laura Vitan saapikkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...