sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Puolen vuoden vaatelöydöt

Kirjoitin tämän postauksen kahteen kertaan, sillä julkaisu katosi mystisesti bittiavaruuteen muutama minuutti julkaisun jälkeen. Jokunen ihminen ehti juttuni lukeakin ennen sen katoamista. Yleensähän tällainen katoaminen ei haittaa mitään, sillä teksti säilyy kuitenkin luonnoksena. Tällä kertaa luonnoksesta kuitenkin hävisi kaikki tekstit, vain kuvat säilyivät. Vaikka olin tallentanut tekstit lukuisia kertoja! No, toivottavasti kolmatta kertaa tätä postausta ei tarvitse kirjoittaa...

Lama näkyy Tampereen keskustassa yhä pahemmin. Kuninkaankadun kävelykadulta on kadonnut lyhyellä ajalla Anttila, Seppälä, Jokinen, Halonen Outlet ja yksi optikkoliike. Nurkan takaa on lopettelemassa myös Aleksi 13. Nyt on uhkana, että loputkin liikkeet kadulta häviävät, koska väki ei sinne enää liikkeiden vähäisyyden vuoksi eksy. Anttilan konkurssi kirpaisi minuakin, sillä siellä oli hyvä ja palveleva musiikkiosasto. Täydensin musiikkikokoelmaani loppuunmyynistä, mutta ilmeisesti minunkin on seuraavaksi tilattava musiikkini nettikaupoista.

Kun lähes kaikki suosikkivaateliikkeeni nyt lopettavat, hyödynsin tietysti loppuunmyyntejä edullisin ostoksin. Tulevina vuosina ei sitten ole enää mitään tarvetta ostoksiin, eipä myöskään tuttuja suosikkipaikkoja niiden tekoon. Tässä siis vaatelöytöni puolen vuoden ajalta 1.1- 30.6.2016.


H&M sentään vielä porskuttaa, sieltä ostin retrohenkisen mustavalkoisen neuletakin alennusmyynnistä 15 eurolla. Kuva on otettu Kolin reissulla.


Mekkoihminen kun olen, minulla on aina vain yhdet farkut. Ostan seuraavat, kun edelliset menevät rikki. Farkut KappAhlin alekupongilla maksoivat 39 e. Kimonomainen yläosa on itse tehty, siitä kertoilin tässä linkissä.


Puuvillatehtaan kylpytakki löytyi Halonen Outlet- liikkeen loppuunmyynnistä 26 eurolla.


Omistin nuorena tyttönä pinkin tekoturkiksen, itse tekemäni tietysti. Pinkkiä en enää käytä, mutta tämä mustavalkoinen nostalgiatakki löytyi H&M:n alesta 35 eurolla.


Kanadalainen Cartise- mekko löytyi myös Halonen Outlet- loppuunmyynnistä. Tämä mekko oli alennettunakin hintava, 125 euroa. Olen etsinyt tällaista petroolinsinistä juhlavaa kangasta, mutta sitä ei ole löytynyt. Omistan näet juuri samansävyiset juhlakengät. Tämä erittäin laadukkaasti tehty mekko on päällä kauniimpi kuin henkarissa. Sopivien juhlien osuessa kohdalle esittelen sitten koko juhla-asun päälläni täydessä tällingissä :)


Olen tehnyt itselleni joitakin kauniita juhlahameita, joiden seuraan tämä Halonen Outlet löytöpaita sopii hyvin. Uuden paidan (26 euroa) kanssa koko juhla-asu on kuin uusi.


Halonen Outlet- löytö on myös tämä laadukas trikoomekko. Tämä mekko oli kesällä kovassa käytössä (64 euroa).


Halonen Outet oli myös kesäjuhlamekon löytöpaikka (66 euroa). Paitsi että laitoin sittenkin niihin juhliin eri mekon, mutta niihän siinä usein käy :D No, kyllä tällekkin kaunokaiselle käyttöä vielä tulee...


Hämeenkadun Nanso- putiikin alennusmyynnistä ostin kauniin akvarellimaisen mekon 36 eurolla. Tämä oli kesän suosikkini, joka oli käytössä niin Lontoossa kuin Tallinnassakin.


Seppälän aletangosta löytyi 20 eurolla trikoinen maksimekko ja Vilppulan Pukimosta ruskea pitsineuletakki 50 eurolla. Olen monesti moittinut neuleiden laatua, mutta viime aikoina ostamani neuletakit ovat olleet laadukkaita hinnasta riippumatta. Kenties asiakkaiden viesti on vihdoin mennyt valmistajillekin perille. Kaulakorut olen tehnyt itse kierrätysmateriaaleista.


Elloksen löytöosastolta tilasin tämän mustan muodikkaasti midimittaisen mekon vain 9 eurolla. Tämän mekon kangas on laadukasta kiiltäväpintaista paksua jerseytä. Mekon pääntie tosin pitää tuunata, sillä en pidä kaulalle nousevista päänteistä. Tämä mekko toimii hyvin itse tehtyjen asusteiden ja korujen pohjana.  

Puolen vuoden vaateostoksiin kului siis 511 euroa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...