keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Puolen vuoden vaate- ja asustelöydötTaas on puoli vuotta kulunut kuin siivillä ja on aika listata tänä aikana hankitut ostovaatteet ja -asusteet. Tässä siis löytöni ajalta 1.1.2017-30.6.2017. Löydöt keskittyvät vahvasti kenkäosastolle. Sportia Pekka liittyi Tampereella lopettavien liikkeiden listalle. Tällä kertaa kyse ei ollut ainakaan konkurssista, vaan eläköitymisestä. Jatkajaa ei sitten sporttiliikkeelle ilmeisesti löytynyt. Sportia Pekan loppuunmyynnistä ostin Pro Touch ulkoilukengät lastenosastolta. Jalkani on nykymittapuulla niin pieni, että joudun näköjään shoppailemaan ulkoilukenkäni lasten mallistosta ;) Kengät maksoivat vain 18 euroa. Lisäksi ostin kahdet ulkoiluhousut yhteensä 32 eurolla.


Myös Aleksi 13 lopetti Tampereen keskustasta. Loppuunmyynnistä hankin kolmet järkevät nahkaiset käyttökengät yhteensä 64 eurolla. Koska käytän mekkoja myös talvislla keleillä, ostan paksuja sukkahousuja aina, kun hyvä tarjous sattuu kohdalle. Marks & Spencerin remonttimyynnistä löysin viininpunaiset ja metsänvihreät sukkahousupaketit yhteensä vain viidellä eurolla. 


Kuluneen puolen vuoden aikana ostin vain yhden vaatteen, klassisen tummansinisen farkkutakin Haloselta. Alennuskupongin hyödyntämisen jälkeen takille jäi hintaa 40 euroa. Olen aina pitänyt farkkutakeista, mutta edellisen farkkutakin omistin 80-luvulla. Se oli tietysti väljä, lepakkohihainen ja lumipesty. Farkkutakeissa on sama loistava ominaisuus kuin nahkatakeissa. Kun puet farkkutakin naisellisen mekon ja korkkareiden kanssa, olet aina katu-uskottava. Se tappaa hyvin asusta kuin asusta kaiken mummomaisuuden ja rouvamaisuuden.

Farkkutakki oli hankintalistalla hyvän aikaa, sopivan klassisen mallin löytäminen kun ei ollutkaan ihan helppoa. Tarjolla oli paljon valmiiksi kulutettuja, reikäisiä, vaaleita ja super lyhyitä farkkutakkeja. Voisin vielä hankkia toisenkin mallin pitseillä tuunnattavaksi, niitäkin kun on myynnissä. Ne ovat kivoja mutta kovin kalliita. 

Kulutin puolen vuoden vaate- ja asustelöytöihin yhteensä siis 159 euroa.

Yläkuvan tuunatun kenkäpussin "syntyhistoria" löytyy tästä linkistä ja itse ommeltu vihreä maksimekko asusteineen tästä linkistä.

4 kommenttia:

 1. Näistä postauksista sen oikein huomaa, miten aika kuluu kuin siivillä.. Juurihan postasit edellisen puolivuotisen löydöt! :O Kivoja löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, Raisa P. Tällä kertaa olen vielä suht ajoissa tämän postauksen kanssa, usein tämä löytöjen esittely tahtoo venahtää ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Nelli L! Aika järkevällä osastolla näköjään näiden ostosten kanssa mennään :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...