keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Vihreä maksimekkoTämä vihreä maksimekko on ommeltu samalla kaavalla kuin aikaisempi kuviollinen maksimekko.
Tästä mekosta on vain jätetty sivuhalkiot pois tarpeettomina, sillä materiaali on äärimmäisen joustavaa. Halkiot olisivat myös varmasti venyneet muodottomiksi.


Olen aina pitänyt maksimekoista. Ne ovat viileämmillä kesäkeleillä, joita tänäkin kesänä on riittänyt, oivallinen housujen korvike.  Jos maksimekkoon kyllästyy, sen voi aina tuunata lyhyemmäksi mekoksi tai paidaksi ja hameeksi.


Maksimekon kaveriksi käy aina rento takki, esim. farkku- tai nahkatakki.


Tällä kertaa tein asusta hiukan boho-tyylisen Indiskan pitkällä kaulakorulla ja pyöreillä aurinkolaseilla. Nämä aurinkolasit olivat joskus silmälasit, jotka jäivät vähälle käytölle näköni nopean huononemisen vuoksi. Nyt, kun pyöreät lasit ovat tulleet takaisin, päätin hankkia niihin uudet linssit vahvuuksilla. Pyöreät silmälasit eivät enää oikein miellytä, mutta hauskoina aurinkolaseina nämä kehykset kyllä menevät. Linssin väriksi valitsin vihreän, jota erityisesti Ray-Ban on viime vuosina suosinut. 


Asun tutun näköinen letitetty vyö on lainattu aikaisemmin tuunatusta mekosta. Itse asiassa tämän mekon neuloskin on samaa mekkomateriaalia. Tämä kangas on siis odottanut vuoroaan kangaskaapissa jo reilut 20-vuotta. Vanhempi mekko on jo osoittanut materiaalin laadukkuuden, joten käyttöikää tälle mekolle on luvassa kymmeniä vuosia.


Kuvauspäivänä oli todella voimakas puuskittainen tuuli. Osa kuvista olikin sitten melko hauskoja :D

4 kommenttia:

 1. Veikkaisin minäkin, että tuolle mekolle on käyttöä:) Pitkät mekot tai hameet on käteviä, niissä on helppo oleilla. Ja tuohon sun mekkoosi on helppo yhdistää muita juttuja, kuten sulla olikin nuo kauniit helmet ja aurinkolasit. Tuopa olikin mainio idea, että vanhat lasit saattoi muuttaa aurinkolaiseiksi. Nuo on mielestäni harvinaiset kauniit kehykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö! Tykkään itsekkin noista kehyskistä ja olen tyytyväinen niihin aurinkolaseina :)

   Poista
 2. Vau miten kaunis mekko, sopii hyvin sinulle.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...