lauantai 12. elokuuta 2017

Kuvataideviikoilla


Tänä vuonna Mäntän kuvataideviikot levittäytyivät myös museoista kaupungille. 


Viva Granlundin 100 +++puuta on yhteisöllinen taiteilijan ja taidekaupungin asukkaiden yhteinen teos. Myös paikalliset yritykset osallistuivat lahjoittamalla materiaaleja ja tarvikkeita.


Lopputuloksena syntynyt mielikuvituksellinen talo oli niin hieno, että se piti kuvata kaikista ilmansuunnista.
Vähän matkan päässä on teos, johon kaikki saavat luvan kanssa kaivertaa, raaputtaa ja maalata. Muuttuva teos lienee nyt jo täysin erinäköinen. Kasvot teoksen keskelle on muotoillut bloggaaja Tylliritari.Kesä- aiheinen Pekilon näyttely oli jälleen mielenkiintoinen ja monipuolinen kokonaisuus. Monessa teoksessa oli käsityön meininki, teoksiin oli käytetty niin ompelua kuin puunveistoakin. Tekstiilityön ja tuunaamisen saralta jäi erityisesti mieleen Pauliina Turakka Purhosen komea La Primavera- teoskokonaisuus ja Pekilon ulkopuolelle siiloon rakennettu Petra Innasen valloittava Monster disco- teos.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo talo.Monellakin pikkukylällä on todella rumia rakennuksia,rappaukset hapertuneet ja ikkunanpielet haalistuneet.Kylläpä saisi tällä tavalla niistäkin upeita ja olisi ainakin erikoista kun kylänraitilla olisi näin värikkäitä koteja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, Mamma A :) Tämäkin talo oli sellainen likaisen vaalean keltainen rumistus, ennen kuin siitä tuli kadun kaunistus.

   Poista
 2. Huikeat värit! Tuntuu että ei voi siirtää katsettaan pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Katjaups! Varsinkin, kun muu katu on melko harmaa, niin värikäs talo kyllä vetää huomion puoleensa.

   Poista
 3. Siis aivan mielettömän upea tuo talo, yhteistyötä parhaimmillaan! Voi kun pääsis näkemään livenä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...