perjantai 12. tammikuuta 2018

Kollaasikortteja


Olen tehnyt urakalla nurkistani löytyneitä askartelutarvikkeita korteiksi. Suurimmasta osasta tuli joulukortteja, mutta kyllä kortteja muihinkin tarkoituksiin on hyvä olla valmiina. Näissä korteissa on vähän sellainen Onnea Suomi 100- teema. Onnenavaimia, vanhoja suomalaisia rahoja, laulua, shampanjapulloja ja perhosia :)
  

Rahat ja nuotit ovat värikopioita. Nuotit on laveerattu värikkäiksi akvarelliväreillä.


Shampanjapullot, lasit ja kuplat sain aikoinaan bloggaajatoveriltani Mellulta Ilahduta bloggaajakaveria- haasteen yhteydessä. Ne sopivat näihin kollaasitekniikalla toteuttetuihin kortteihin kuin nappi silmään.Loput kollaasikortit on tehty epäonnistuneista värikopioista, jotka otin omista akvarrellitöistäni. Joku rontti oli jättänyt omat säätönsä kopiokoneeseen ja minun kopioistani tuli sitten minimaalisen pieniä. Säästin ne sitten kuitenkin kortteja varten.


Käytin näihin kortteihin lisäksi käsintehdyn paperin jämäpalat ja kimalleliiman loput. Myös tähtitarroja ja hopeamaalia lisäsin muutamaan korttiin.
Nämä akvarellikopiokortit käyvät moneen tarkoitukseen, myös joulukorteiksi.


Lähes viimeistä myöten on nyt kaikki askartelutarvikkeet käytetty korttien tekoon ja niitä riittää nyt vuosiksi eteenpäin. Kaikki väsäämäni kortit löytyvät tästä linkistä.

4 kommenttia:

 1. Sehän oli onnellinen sattuma, että kopiokoneessa oli säädöt mitä sattuu, kun siitä syntyi näin kauniita kortteja.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Raisa P! joskus toisenkin tekemä moka voi olla luovuuden lähde. Toki säätöjen tarkastaminen on aina omalla vastuulla ;)

   Poista
 2. Kauniita on nämä kortit kaikki, mutta erityisesti tykkäsin noista vaateaiheisista, ja varsinkin tuosta, jossa on sinisellä mekon kuva:) Vaikka vaatteista tietysti muutenkin olen kiinnostunut, niin jotenkin kortin rauhallinen tunnelma viehätti muutenkin. Siitä vain ideoimaan sitä mekkoa ihan kankaasta, ja tuota alinta kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö! Ideoiminen olisi tosiaan mukavaa, mutta se ompeleminen onkin sitten toinen juttu. Tällä hetkellä on taas päällä sellainen ompelulukko ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...