lauantai 9. tammikuuta 2021

Sohvatyynyt ruiskumaalatusta kankaasta

Silloin tällöin harrastan kankaan ruiskumaalausta. Ruiskumaalaan aina kesällä ja ulkona, sillä se on todella sotkuista puuhaa. Myöhäissyksystä ompelin joistakin paksuhkoista ruiskumaalaamistani kankaista olohuoneen sohvatyynyihin uudet päälliset.

Keskimmäinen kukkatyyny on vanha ostotyyny. Lehtikuvioiset neljä tyynyä ovat ruiskumaalattuja. Pöydällä olevat kynttilänjalat ovat nurinpäin käännettyjä juomalaseja. Tämä on Pinterestin syövereistä löytynyt idea, jolla saa näyttäviä kynttiläasetelmia. Mitkä tahansa lasit käyvät tähän tarkoitukseen.

 

Ohjeet ruiskumaalaukseen löytyvät tästä linkistä.

Ruiskimaalaus on palkitsevaa. Etukäteen kannattaa säästää sopivia tyhjiä pulloja, esim. pesuaine- ja hiussuihkepulloja. Pullot menevät tukkoon, joten ne kannattaa kierrättää värjäyksen jälkeen muovinkeräykseen.

Tässä vielä lähikuvia ruiskumaalatuista tyynynpäällisistä. Ruiskumaalauksen lopputulos on hyvin pehmeä, hämyinen ja maalauksellinen.

 


 

 

Kuvasin loppiaisena myös tämän vuoden joulukoristelun olohuoneesta ennenkuin purin kaiken ensi vuotta odottamaan. Lipaston olen itse tuunannut, ohje löytyy tästä linkistä.

 
Joulukenkä kaapinovessa ja pähkinänsärkijät ikkunalaudalla ovat lahja siskoltani.
 

Pikkusohvalla istuvan nuken olen tehnyt itse nuorena tyttönä.


 Kuluneen nojatuolin verhoilin uusiksi tekoturkiksella jo vuosia sitten. Hyvin on kestänyt kulutusta.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...