torstai 14. tammikuuta 2021

Lumihiutaleasu - Halatti, leginssit ja säärystimet

Tämä vähän juhlavampi asu valmistui sopivasti jouluksi, mutta otin nämä kuvat vasta loppiaisena ennen kuusen riisumista koristeistaan. Hopealla koristeltu kuusi ja harmaa-hopeainen asu kun sopivat niin hyvin yhteen. 

Kutsun tätä asua lumihiutaleasuksi.

Kaavaa tähän halattiin ei ole. Verhokankaanpala oli sopivan kokoinen sellaisenaan. Leikkasin vain suorakaiteen muotoiseen palaan v-pääntien ja aukot vyötärön kohdalle vyötä varten. 

Halatti/tunika on Vilpolan verhokangasta. Koristelin pääntien, vyön ja olkalinjan hopeanauhalla, jota olen ostanut joskus vuosia sitten Eurokankaan poistolaatikosta. Näyttävä nauha ei ole oikein sopinut mihinkään ompelutyöhön, mutta tähän kankaaseen se sopii kuin nakutettu. Legginsien materiaalikin löytyi kauan aikaa sitten Eurokankaan alelaatikosta. Ohuen kiiltäväpintaisen trikoon pinta on harmaan ja vaaleanvihreän kirjava.

Harmaaraidalliset säärystimet olen saanut äidiltäni, joka on aika haka neulomaan. Koristelin säärystimet lumihiutaleita muistuttavilla virkatuilla pitsilapuilla.


Sukissa on hopeisia sydämiä. Hopeiset jumppatossut vielä jalkaan! Ne löytyivät kirpputorilta eurolla käyttämättömänä paketissaan. 

Tällä asulla osallistuin myös erään ryhmän vuoden vaihteen "Silver, gold and sparkly"-pukeutumishaasteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...