sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Värikäs kaulaliina

En ole mikään neuloja. Joskus harvoin saatan pipon tai kaulaliinan neuloa. Silti minulle on kertynyt laatikollinen jämälankoja. Osa niistä on opiskeluajan pakollisilta neulekursseilta, ja osa on äidiltäni saatuja jämälankoja tai kirpputorilöytöjä. Näitä jämälankoja käytän yleensä kaikkeen muuhun paitsi neulomiseen, siitä lisää myöhemmin...

Nyt kuitenkin päätin osallistua käsityöblogiyhteisön kautta tulleeseen kaulaliinahaasteeseen. Muutama värikäs äitini minulle lahjoittama jämäkerä pääsi vihdoin käyttöön. En edes tiennyt, kuinka pitkän kaulaliinan näistä saisi aikaiseksi. Välillä pelkäsin, että lanka loppuu kesken. Onneksi jämäkerät riittivät vielä kunnon hapsuihinkin!

I am really not a knitter. Still I have a box full of excess yarns. I usually use them for everything else but actually knitting. I tell all about those projects later...But this time I really knitted a scarf. The reason for this is a blog challenge I participated in. So here is my new candy-colored scarf  made of excess yarn that my mother gave me some years ago.


Kaulaliinan piti syntyä helposti ja vaivattomasti, joten pelkällä oikealla silmukalla mentiin! 


Haasteessa piti täyttää jokin suureellinen määre, "pisin", "lyhyin", "paksuin", "helpoin",  tms. kaulaliina. No, tästä tuli nyt sitten syksyksi kaikkein "karamellivärisin" kaulaliina mitä omistan! 


2 kommenttia:

  1. Minäkään en ole neuloja, ennen tuli tehtyä villasukkia paljon, mutta sitten niitä alkoi olla niin paljon, että oli parempi lopettaa. Haluaisin oppia tekemään tytöille neuletakkeja, mutta kynnys on jotenkin niin korkea. Toivon, että saisin edes yhden tehtyä tänä talvena, mutta saas nähdä miten käy :)

    VastaaPoista
  2. En ole vieläkään oppinut kantapään tekoa, minulle tulee jo siinä kohtaa kynnys vastaan! Yhden neulepaidan olen itselleni tehnyt alle kaksikymppisenä, se on tallessa vieläkin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...