maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ikea- ostoksia ja terveiset rapakon takaa

Ylppärijuhliin valmistautuminen jatkui Ikeaan suuntautuneella ostosreissulla. Kahvikuppeja ja kakkulautasia piti ostaa vähän lisää. Mukaan tarttui myös maljakkosetti ja muutama lisätuoli juhliin. Kahvikupit maksoivat 2.99 euroa/kpl. lasiset kakkulautaset 1.50 euroa/kpl ja maljakot 14.99 euroa/ 3 maljakon setti. Taittotuolit maksoivat 5.99 euroa/kpl.

Ikean tuotteissa on se hyvä puoli, että niissä lukee valmistusmaa. Kahvikupit on valmistettu Turkissa, kakkulautaset Ranskassa ja maljakot Tsekeissä. Aika yllättävää, sitä niin helposti kuvittelee näiden olevan kaikkein köyhimmissä kehitysmaissa tuotettuja. 


"Mamuna maailmalla"- blogi muisti minua postilla rapakon takaa. Sain amerikkalaisen sisustuslehden blogiarvontaan osallistumalla. "Mamuna maailmalla"- blogissa kertoillaan suurperheen tulevaisuuden rakentamisesta ja ihan konkreettisestikin uuden kodin remontoimisesta Yhdysvalloissa.


Tämä "Do it yourself"- sisustuslehti on keskittynyt edullisiin mutta kekseliäisiin sisustusideoihin. Lehti on suunnattu pääasiassa "tee se itse"- ihmisille (eli minulle! ). Yläpuolella on suosikkiaukeamani, jossa on lasipurkeista tehty lamppu, kuormalavasta tehty sohva ja maalatuista autonrenkaista tehdyt pikkupöydät. Hauskoja ja värikkäitä ideoita! Alakuvassa on tauluideoita joita lähden heti ehtiessäni toteuttamaan. Materiaalitkin niihin löytyy valmiina omista nurkista. Kiitos kivasta lehdestä ja uusista ideoista:)


Aion lukea lehden kannesta kanteen. Englanninkieleni kaipaa vähän verestämistä, ja tässä lehdessä on mukavasti tuunaajalle tarpeellista sanastoa.  

8 kommenttia:

 1. Mukavaa kun tykkasit lehdesta. Yritin etsia juuri sinulle sopivaa lehtea, missa ei ole liikaa mainoksia. Selasin ko. lehden itse kun ostin se ja taytyy varmaan hakea itselle oma lehti.

  VastaaPoista
 2. Lehti vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se onkin, paljon ideoita on vielä läpi kahlaamatta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Näin on! Poika oli ihmeissään kun haki postit laatikosta. Hän kyllä tilailee kaikenlaista ulkomailta, mutta minulle ei juuri ulkomaan postia tule :)

   Poista
 4. Vaikuttaa mielenkiintoiselta lehdeltä, varmasti ihan uusia ja inspiroivia juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näkökulma vähän värikkäämpi kuin suomalaisessa vastaavassa lehdessä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...