torstai 9. huhtikuuta 2015

Juhlaostoksilla

Meidän it-velhon kirjoitukset ovat ohi, joten juhlapäivään voi alkaa valmistautua. Vanhemmiten olen oppinut, että valmistautuminen aloitetaan mielummin ajoissa. Suuntasimme siis puku- ja lakkiostokselle. Löysimme kaiken tarvitsemamme Haloselta, jossa oli erinomainen palvelu. Sen verran aikaisessa olimme liikkeellä, että yo-lakit olivat vasta saapuneet liikkeeseen ja niitä laitettiin esille juuri sopivasti meitä varten. 


Ostosten jälkeen piti tietysti tankata tutussa paikassa melkein Halosen naapurissa. Söimme Bistro Venlassa makoisat uuniperunat. Hyvästä aikeesta huolimatta kakulle ei enää ollutkaan tilaa... No, täytyy mennä toisena päivänä pelkästään kakkukahville.


Siinä se takki nyt odottaa hihojen lyhennystä työhuoneen naulassa. Ainoa sopiva puku hoikalle nuorelle miehelle löytyi Halosen slim fit "Young Line"- nuorisomallistosta. Varsinaiset miesten malliston puvut pyörivät päällä...

Puvun takki 63 euroa, puvun housut 39 euroa, rypistymätön valkoinen "Eterna Slim Fit"-paita 50 euroa, yo-lakki "tietysti Fredrikson" 29.90 euroa. Jostain kumman syystä 52 euron perinteiset yo-lakit myytiin heti alennettuun hintaan... Yhteensä rahaa paloi siis n. 182 euroa. Päästiin urakasta halvemmalla ja nopeammin kuin olin ajatellut.


8 kommenttia:

 1. Oi teillä on juhlat edessä:-)

  VastaaPoista
 2. Ahaa, teilläkin ne juhlat edessä:) Meillä myös. Me tosin juhlimme kai ihan omalla porukalla kun sukulaiset ja lähimmät ystävät asuvat niin kaukana että tuskin lähtevät tänne. Muutamia täkäläisiä tuttuja saattaa tulla silti ja heille kakkukahvit tarjotaan:) Meillä neito tilasi äskettäin pukunsa netistä ja nyt sitten jännitetään, että onko se sopiva. Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on aika pienet juhlat tällä kertaa, vaikka sukua on paljon. "Juhlakalu" halusi itse pienen ja kotoisan juhlan. Toivottavasti teidän neidon puku on sopiva :)

   Poista
 3. Edullisesti saitte puvun tykötarpeineen! Juhlien järjestämisestä itse tykkään paljon, kunhan tosiaan aloittaa kaiken ajoissa :). Viime hetkellä kaiken tekeminen vain turhaan kiristää hermoja.

  VastaaPoista
 4. Onnea oikein paljon it-velholle ja vanhemmille!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...