lauantai 18. huhtikuuta 2015

Lasikukkia oksilla

Tämän koristepuun olen tehnyt vuosia sitten, mutta nyt tuunasin sen uuteen uskoon. Jouduimme lattiaremontin vuoksi tyhjentämään keittiön, joten heivasin tämän puun ulos terassille. Puuhun oli kiedottu valosarja, josta osa lampuista oli rikki. Poistin valosarjan, putsasin puun ja maalasin sen spraymaalilla puhtaan valkoiseksi.

I made this decorative tree a few years ago. Now I painted it pure white with spray paint. I finished my tree with dragonfly lights and glass flowers I found from a flea market long time ago. 


Kiedoin oksille hauskan sudenkorento- valosarjan. Korennot näyttävät lentävän puun ympärillä.


Näitä sävykkäitä lasikukkia ostin kauan sitten markka-aikana kirpputorilta laatikollisen 12 markalla. Olen käyttänyt niitä kaikenlaiseen askarteluun. Kiinnitin nyt loput kukat rautalangalla oksille. Olisikohan nämä kukat alunperin jostain lampusta tai kattokruunusta?


Pimeällä valaistuna puu on hyvin lämpimän sävyinen, aika erilainen kuin päivällä.


Puu on tehty kuoritusta männynoksasta, jotka on istutettu ämpäriin. Ämpäri on täytetty kivillä. Tasoitin pinnan kitillä ja laitoin ämpärin pinnalle lasisia koristekiviä.16 kommenttia:

 1. Onpa ihana :) terkuin liisa

  VastaaPoista
 2. Lasikoristeet onkin varmaan kattokruunusta alunperin, nyt saivatkin todella mainion uuden tehtävän. (Pimeäkuvauskin siis onnistuu)

  VastaaPoista
 3. No mutta, siitähän tuli oikein toimiva juttu, silmänilo.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on hieno, niin päivällä kuin yölläkin. Päivällä raikkaan keväinen, yöaikaan lämpimän valoisa. Kiva idea:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...