perjantai 8. syyskuuta 2017

Itse tehdyt ja tuunatut kesäsuosikit

Kesä alkaa nyt olla ohi, joten nyt voi listata viime kesän vaatesuosikkien top vitosen itse tehdyistä ja tuunatuista vaatteista. Aika harvoin palaan esittelemään samoja vaatteita enää sen jälkeen, kun olen ne kerran täällä blogissani esitellyt, joten teillä lukijoillani ei ole tietoa siitä, mitkä vaatteet lopulta päätyvät kaikkein ahkerimpaan käyttöön. Yllätys se on monesti itsellenikin.


Yllätyssuosikkini on tämä runsaasti kirjailtu kaftaani, jota oletin käyttäväni pikkujuhlissa. Jo viime joulukuussa tehdyllä Thaimaan reissulla tästä vaatteesta muodostui kesäinen arkisuosikki. Tämän "toukokuun keltaisessa värihaasteessa" mukana olleen halatin hankalasta ompeluprosessista  kertoilin tässä linkissä. Tästä vaatteesta tykkään niin paljon, että toinen arkisempi versio on jo tekeillä. 


Perinteisessä naistenhuoneselfiessä esiintyvä kimonomainen mekosta tuunattu takki oli vastaukseni kierrätyshaasteeseen. Tämäkin vaate sopii niin arkeen kuin juhlaankin. 


Maksimekot ovat ikisuosikkejani, joten ei liene yllätys, että tämä kuviollinen maksimekko päätyi ahkeraan käyttöön.


Mustavalkoinen polvipituinen kevyt mekko on helppo kesävaate, joka muuntuu moneksi asusteita vaihtamalla. Tämäkin mekko otti osaa värihaasteeseen.


Vihreä maksimekko oli loppukesän ompelutyöni, mutta ehdin sitä hyvin suosikiksi asti käyttämään, ja käytän yhä edelleen. Vihreä sävy kun sopii hyvin syksyyn ja sukkahousuilla ja neuleella varustettuna maksimekko korvaa hyvin housut.

4 kommenttia:

 1. Ei sitä aina tosiaan osaa etukäteen sanoa, mistä suosikki tulee. Joskus voi jonkin vaatteen kohdalla mennä pitkäkin "totutteluaika" ja sitten siitä tuleekin suosikki lopulta:) Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Metsäntyttö! Joskus joku vaate odottaa vuoroaan kaapissa, mutta sitten kun sen muistaa ottaa käyttöön, niin se onkin käytössä kunnes on roskistavaraa :)

   Poista
 2. Aivan ihania :) Itse pistin syksyn tuunaus vinkit esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli L! Täytyykin käydä vilkaisemassa vinkkisi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...