lauantai 16. heinäkuuta 2022

Trikoomekko hukkapaloista ja Strange Magic Finland duster

Kesämökin piha kukkii juuri nyt kauneimmillaan. Etenkin pionit kukat ovat todella suuria ja komeita tänä kesänä. Kaunis on myös itselleni joululahjaksi tilaamani Strange Magic Finland- merkin duster. Tämän takin kuosi on tyyliltään minusta jotenkin aasialainen. Koreat ovat myös asuun sopivat Laura Vitan satiininauhakengät.


Näyttävä takki ei kaipaa seurakseen muuta kuin yksinkertaisen havunvihreän trikoomekon. Tämän mekon ompelin samoista pikkuvikaisista trikoonpaloista kuin koristellun mekon tässä linkissä ja hihattoman alusmekon tässä linkissä. Kaava on tuttu kukkamekkokaavani, jonka olen muokannut T-paidan kaavasta. Tällä kertaa vain lisäsin hihoihin vähän mittaa. Hihat ovat siltikin vielä vajaamittaiset ja yltävät ranteen ja kyynärpään väliin. Tätä samaa kaavaa olen käyttänyt beessiin kukkamekkoon tässä linkissä ja komeaan peikonlehtimekkoon tässä linkissä.


 
Kukkaloisto on kovin lyhytaikainen ilo, mutta myös jo kuihtuneet kukat voivat olla kuvauksellisia. 

Yritin taas kuvata kukissa ahkeroivia pörriäisiä. Haasteellisia kuvattavia, paikallaan poseeraamiseen kun ei näytä olevan edes pientä hetkeä aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...