perjantai 25. heinäkuuta 2014

Palaprojekti - topista mekoksi hukkapaloja hyödyntäen 1

Tuunasin hukkapalojen tuhoamisprojektini puitteissa mekon hyödyntäen yläosana vasemmalla olevaa kukallista Seppälän aletoppia. Toppi maksoi vain 2 euroa, ja ostin sen "rehellisesti" tuunattavaksi. Ensimmäiseksi irroitin ristiin menevät olkaimet topin takaa, ja kiinnitin ne niin, että ne peittävät rintaliivien olkaimet.  


Helman tein tummansinisestä ryppykankaasta, joka on jäänyt jäljelle muinaisesta opiskeluprojektista. Kangas on toisesta päästä risainen, ja sellaiseksi sen jätinkin. Hiukan vain saksin lisää koloja reunaan. Huolittelin helman risareunan tiheällä ja leveällä tikillä samalla venyttäen. Toisen pään helmasta kiinnitin toppiin. Kauan ei vienyt aikaa tämäkään projekti!


Epätasaisesta helmasta tuli hauska, jopa hiukan "keijumainen". 


Asustin mekon Marco Tozzin kiiltonahkakorkkareilla, 34 euroa. Pitsihuivi on muistaakseni Kappahlista. 


Lisäsin asuun vielä niinikään hukkapaloista letittämäni vyön. Värien määrä tässä asussa voi ola joillekin jo liikaa, mutta sävyt löytävät näppärästi kaverin yläosan kukkasista. Valo valehtelee kiiltonahkakorkkareiden vihreän sävyn keltaisemmaksi, mitä se oikeasti on. Muutkin värit näkee ylhäällä olevasta vartalokuvasta hiukan aidompana.


2 kommenttia:

  1. Tämäkin tuunaus on aivan ihana :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, olen tykästynyt tähän itsekin, vaikka tummansininen on minulle vähän vieras väri.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...