lauantai 17. tammikuuta 2015

Huopatakki ja neuleasusteet

Ostin muutama vuosi sitten Eurokankaasta huovutetun kankaan, koska materiaali oli vaan niin ihastuttava. Siinä on käsintehdyn materiaalin tuntua, ja se on minun tyyliseni, ja värikin natsaa. Ostin kangasta takkia varten kaksi metriä, ja ylimääräistä palaahan siitä sitten jäi muihin projekteihin. Takki ei lämpöä huokuvasta ulkonäöstään huolimatta ole mikään "pakkastakki", vaan sopii paremmin nollakeleille.

Huovutettu kangas 19.90/metri, yhteensä 39,80 euroa. Vuorikangas Eurokankaan kassitarjous 0,50/ metri. Duffelikiinnitys 0.20/kpl. Takin kaava Moda nro 5/08 malli 1C.

This very casual coat is made of felt. Long scarf and knit cap I knitted for myself and woolen stockings my mother kitted for me as a gift.    

Myssyn ja kaulahuivin olen itse neulonut Puro-langasta joitakin vuosia sitten. Luottomallini Alman jalassa olevat pitkävartiset sukat äitini on neulonut minulle lahjaksi. Sukkalankana on myös kaunis Puro-lanka. 6 kommenttia:

 1. Takki on todella kaunis ja kangas upea. Muutkin asusteet sopivat hienosti kokonaisuuteen. Sinulla on hieno sovitusnukke !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kanneli! Sovitusnuken ostin pienen tyttösovitusnuken noin 10 vuotta sitten tavaratalon poistoista 100 eurolla. Osista saa koottua itseasiassa kolme naista.

   Poista
 2. Tuo vihreä sävy on yksi minun suosikeistani. Takki kyllä näyttää tosi lämpimältä, huovutettu kangas tekee sellaisen aistihäiriön, että tuntee tänne asti lämpöä :D. Upeat neuleet! Purossa on paljon kivoja sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna! Vihreä on minunkin suosikkini. Huovan aistiharha on kyllä sellainen, että kuvittelin takkia lämpimämmäksi kuin se oikeasti on. Puro on todella kaunissävyinen lanka.

   Poista
 3. Ihana kangas ja takki! Ei tällaisia löydy valmiina kaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on näissä itse tehdyissä parasta, ei ihan heti tule kadulla vastaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...