tiistai 13. tammikuuta 2015

Kenkähullun tauluja

Tein tänä vuonna joululahjaksi kenkä- ja vaatehulluille tyttösille tällaisia "Kenkähullun tauluja". Käytin  "mixed media"- tekniikaa eli yhdistin puuväripiirustusta ja kollaasia. Tein taulut Ikean 53 cm x 43 cm kokoisiin muutaman euron RAM- kehyksiin. Nämä Ikean peruskehykset on helppo tuunata omannäköisekseen esim. maalaamalla tai spreijaamalla. Ne ovat myös todella kevyitä ja helppo ripustaa seinään kuin seinään. Kenkätaulun seinänä käytin vanhaa kultakoristeista tapettia ja lattiana Ikean kehyksen harmaata taustapaperia. Kenkä ja verhot on piirretty puuväreillä ihan perus piirustuspaperille. Ja koko hoito on koottu kasaan paperiliimalla.

I made these three different kind of "mixed media" pictures for girls who are crazy for shoes and clothes. I gave these pictures for them as a Christmas gift.

Materials: Drawing paper, colour pencils, glue, old wallpaper, IKEA  frame and  frames grey background  paper (floor in the pictures). 


Tarvikkeet: Puuvärit, liimaa, piirustuspaperia, vanhaa tapettia, kehys ja kehyksen taustapaperi, josta leikkasin harmaan lattian.
12 kommenttia:

 1. Upeita tauluja, piirustukset on taitavasti toteutettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Vähän on harjoituksen puutetta, pitäisi piirtää enemmän...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Raisa P! Tykästyin tähän tapaan tehdä sisustustauluja, joten jatkoa seuraa...

   Poista
 3. Auwaauuuuuuuu !!! Mielettömän ihania !!!! Mahtaako uskaltaa kysyä että voisikohan tuollaisen saada tilauksella ostaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos isoäiti! Kaikkea saa tietys kysyä! Nuorempana myin lähes kaikki tekeleeni niin ettei itselle jäänyt juuri mitään. Nykyään en oikeastaan tee mitään myyntiin tai tilauksesta. Vaatteiden kohdalla syynä on tekstiilipölyallergia, joten teen vain sen mitä pystyn. Tauluja teen jo pelkästään lahjaksi paljon, sukua ja tuttavapiiriä kun riittää. Yritän pitää homman hauskana, enempi määrä alkaisi tuntua jo liukuhihnatyöltä. Eikä myymistyö Suomessa oikein rahallisestikaan kannata, säästän enemmän rahaa lahjoissa kun myymällä tekeleitäni.

   Poista
  2. No, täytyy sitten vaan toivoa että päätyisin sukulaiseksi 😉

   Poista
  3. Kaikkihan on mahdollista :D Toivotaan, että joskus käsintekeminenkin kannattaa ainakin nuoremmalle polvelle. Kaivattaisiin viisaita päättäjiä sen suhteen.

   Poista
 4. Kivoja nuo taulut. Minulla on noita Derwentin värejä vesivärikyninä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos metsäntyttö! Dervent on hyvä merkki. Joistain merkeistä tulee niin huonosti väriä, että käsi puutuu kun yrittää painaa kynällä enemmän.

   Poista
  2. Ja jotkut puuvärit on niin hötöisestä puusta, että niitä on melkein mahdoton terottaa. Tietysti terotinkin saisi olla hyvä. Metsäntyttö

   Poista
  3. Totta! Siinä tulee halvat puuvärit äkkiä kalliiksi kun terottelee ne hetkessä tyngäksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...