tiistai 8. maaliskuuta 2016

Haasteita ja harrastuksia 2016


Naistenpäivän kunniaksi tämä nainen kertoo hiukan tämän hetken touhuistansa. Joku on saattanut huomata, että olen päivittänyt blogiani viime aikoina hiukan laiskasti. En nyt ryhdy asiaa selittelemään, koska blogi on minun ja minä määrää tahdin. Mainitsen nyt vain, että en ole menettämässä mielenkiintoani bloggaamista kohtaan. Blogattavaa syntyy koko ajan, mutta en vain ole muilta harrastuksiltani ehtinyt tuotoksiani kuvaamaan ja blogitekstejä kirjoittelemaan entiseen tahtiin. Mutta seuraavista harrastuksissa ja haasteista postauksia kuitenkin on kevään mittaan tulossa:

Grafiikan harrastukseni pysyy yhä ohjelmassa, seuraavaksi lähden tekemään hiukan monimutkaisempaa ja suurikokoisempaa työtä kevään "pikku näyttelyä" varten. Näyttelystä sitten myöhemmin lisää tietoa...

Valokuvausta aion opiskella vielä ainakin tämän kevään. Tänä keväänä kuvataan paljon ihmistä, valoa, pimeyttä ja varjoa. Mietin sitten syksyllä jatkoa vähän muun ohjelman mukaan. Hauskasta porukasta on vain niin vaikea jäädä pois, vaikka aika olisikin kortilla.

Otin ohjelmaan tälle keväälle vielä huovutuksen viikonloppukurssin. Olen aina halunnut oppia huovuttamaan, ja nyt sitä lajia pääsee kokeilemaan sitoutumatta harrastukseen pitemmäksi aikaa. Kurssin suhteen minulla ei ole mitään tavoitteita, kunhan pääsee vähän makustelemaan harrastuksen sopivuutta ja mielekkyyttä.

Huovutusvilloja.


Liityin syksyllä taideyhdistykseen, ja tämän vuoden ensimmäiset kokoontumiset kauniilla Vanhalla kirjastotalolla on jo takana.  Luvassa on mm. taidematkoja ja -kursseja tälle vuodelle. Ensi syksyn juhlanäyttelyyn yritän saada myös joitain töitäni, mikäli arvoisa raati niitä sinne hyväksyy. Taideyhdistyksen touhuista bloggaan myös tulevaisuudessa.

Vanha kirjastotalo.Yksi suosikkiblogeistani, säästämiseen ja rahankäyttöön keskittyvä Saituri- blogi on myös haastanut lukijansa säästämään ilman ikävää kituuttamista.  Mielenkiintoista tässä haasteessa on, että se sopii hyvin pienituloisille ihmisille. En nyt ota tähän haasteeseen mitään lukkoon lyötyä euromäärää, mutta tavoitteena on että säästöjä on ensi vuoden vaihtuessa enemmän kuin nyt :)

Kevään mittaan on vielä tarkoitus tehdä muitakin käsitöitä ja osallistua niiden tiimoilta myös haasteisiin. Tänä vuonna blogini osallistuu  Vaapula- blogin keväthaasteeseen, jonka aihe vaihtuu kuukausittain. Toinen kuukausihaaste, johon otan osaa, on Hommahuone- blogin värihaaste, jossa jokaisella haasteella on oma teemavärinsä. Muitakin mielenkiintoisia blogihaasteita saattaa vielä löytyä...

Sininen haaste.


Viime aikoina on ollut liikkeellä virusta, ja ilmeisesti minäkin olen saanut tartunnan. Kyseessä on "nurkkien tyhjentämis- ja järjestelyvirus". En ole koskaan ollut mikään hamsteri, jos ompelutarvikkeita ja kankaita ei lasketa mukaan. Remontin ja joulusiivouksen myötä minäkin ryhdyin  katselemaan tavaroita "sillä silmällä". Annoinkin jo pari pussia kankaita pois ja kannoin pari kassillista vaatteita myyntiin "Kaunotar ja Kulkuri"- Second Hand liikkeeseen. 
Jatkan hyvin alkanutta kaappien koluamista edelleen ja kertoilen lopputuloksesta myöhemmin.

Blogini täyttää huomenna kokonaista kaksi vuotta! Sen kunniaksi järjestän sitten arvontaa sopivammassa ajankohdassa :) 


Lopetetaan tämä naistenpäivän postaus hyvin aiheeseen liittyvään sanontaan:

"Kaikkea muuta, kunhan ei vain nukkuvaa puolikuollutta elämää."
- Minna Canth-

Hyvää Naistenpäivää Kaikille!

11 kommenttia:

 1. Sinulla on upeita harrastuksia. Kyllä ne tuovatkin arkeen paljon iloa :-) Oikein ihanaa naisten päivää sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Huovutus on hauskaa, ainakin noin kauniin värisillä villoilla.

  VastaaPoista
 3. Niin se vain välillä menee, että muut harrasteet vievät aikaa bloggaamiselta :) Sinulla vaikuttaisi olevan monta mielenkiintoista projektia meneillään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä noita uusia harrastuksia on vähän kertynyt :)

   Poista
 4. Kuulostaa mielenkiintoisilta sinun touhusi! :) Huovuttaminen ei ole kyllä mun juttu ,vaikka joskus pieninä annoksina ihan hauskaakin puuhaa.. Ai, se on oikein viirus.. Se se on minuunkin iskenyt.. :)

  VastaaPoista
 5. Onpa valittu kaunis paikka taideyhdistyksen kokoontumisiin. Se jo inspiroi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan kaunis talo, ja hyvällä paikalla ihan keskustassa :)

   Poista
 6. Mielenkiintoisia harrastuksia sinulla! Mukavassa porukassa onkin paljon mielenkiintoisempaa harrastaa, varsinkin jos kaikki ovat asiasta yhtä innostuneita. Minulla sattui eka valokuvausryhmä sen verran innottamaksi, ettei siinä oikein itsekään päässyt niin hyvin innostumaan. Nyt on ihan erilainen porukka koossa ja itsekin innostuu entistä enemmän. Bloggaaminen on kyllä minulla sellainen juttu, joka nykyään jää harrastuksissa viimeiseksi. Päivitän sitten sitä tahtia, kun muu elämä antaa myöten. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...