perjantai 20. tammikuuta 2017

Puolen vuoden asustelöydöt


Kerrankin olen ajoissa tämän "määräaikaispostauksen" kanssa, onhan vasta tammikuu. Tässä ostetut uudet asusteeni ajalta 1.7 - 31.12.2016. Suurin osa niistä on tällä kertaa hankittu matkoilta. Yllä oleva kirjava laukku on Tallinnan matkan löytö. Alennusmyyntien aikaan laukulle jäi hintaa vain 26 euroa.


Pieneenkin käteen hyvin istuvat villaiset Suomessa valmistetut lapaset on ostettu Kivat- tehtaanmyymälästä Tampereen Lahdesjärveltä. Kivat on tunnettu laadukkaista lasten vaatteista, mutta tehtaanmyymälästä löytyy vaihtelevasti myös aikuisille tehtyjä neulevaatteita. Lapaset maksoivat vain 6 euroa/pari.


Thaimaan Pattayan- reissun ostoksia kuvasin heti tuoreeltaan hotellimme puutarhassa. Viime syksyisen nilkan nyrjähdyksen seurauksena en uskalla ostaa enää korkokenkiä, koska ne ainakin vielä tuntuvat kivuliailta jalassa. Nämä balleriinat ja kangastossut tuntuivat mukavilta, joten ne lähtivät mukaan kotiin. Petroolinvihreään laukkuun mahtuu kamerakin nätisti. Kengät maksoivat 3 euroa/pari ja laukku 5 euroa. 


Pattayalta löytyi myös sävykäs cashmere- huivi. Näitä huiveja myydään joka paikassa 2.5 eurolla. Oikeasti nämä huivit eivät ole aitoa cashmerea nähneetkään, vaan materiaali on todennäköisesti viskoosia. Nätti kuosi ja edullinen hinta saavat kuitenkin ostamaan...  


Välipäivinä alkaneesta alesta ostin itselleni liukkaalla pitävät Icepeak- kengät. Ainoa sopiva koko oli minulle vierasta väriä, mutta 50% ale kompensoi valinnassa. Tämä oli pakkohankinta, sillä nilkan nyrjähdys ja muisto jäätävästä kivusta jätti pelon uudesta liukastumisesta. Pattayan reissun jälkeen kotimaassa oli useina päivinä todella liukasta, mutta näillä kengillä uskalsin lähteä pitkällekkin lenkille. Pitävistä kengistä pulitin 40 euroa.

Saapi nähdä, joutuuko tämä korkkarimimmi luopumaan korkokengistään, mikä tarkoittaakin sitten lähes koko kenkävarastoani. Minulla kun on kaikissa talvikengissäkin korot, näitä uusia Icepeak- kenkiä ja viime talvena Kolin reissua varten ostettuja patikkakenkiä lukuunottamatta. No, aika näyttää...

Lisäksi ostin Anttilan konkurssimyynnistä sukkia ja sukkahousuja moneksi tulevaksi vuodeksi 27 eurolla. Nämä puolen vuoden asustelöydöt maksoivat yhteensä siis  121.5 euroa. Vuonna 2016 hassasin rahaa asusteisiin siis 209.5 euroa. ( Puolen vuoden löydöt 1.1 - 30.6.2016 löytyvät tästä linkistä.) 

Vielä muistutuksena, että kaikki kengät ja laukut kannattaa käsitellä suojaspraylla ennen käyttöä, olivat ne mitä materiaalia tahansa. Käsittely kannattaa tehdä ulkona hajun ja kemikaalien vuoksi. 

4 kommenttia:

 1. Otetaanpa tuosta lopusta ensin, onpa pirtsakan väriset nuo ulkoilukengät. Nehän jo piristää päivää. Ja sitten nuo hotellin upeassa ympäristössä kuvaamasi kengät, niistä suosikkini on nuo keskellä olevat ruskeat. Laukku on myös kivan värinen ja siihenhän sointuu tuo huivikin hyvin. Kyllä on edullisia löytöjä ollut sulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö! Minustakin aika kivoja löytöjä. Thaimaassa kaikki on halpaa, vaikka tuotteet ovat samoja, mitä täältäkin saa. Siellä niitä paljon valmistetaan, nyt vain puuttuvat välikädet, jotka nostavat hintaa ;)

   Poista
 2. Nyt on kyllä upeita löytöjä vinot pinot :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...