maanantai 23. tammikuuta 2017

Puolen vuoden vaatelöydöt

Tässä puolen vuoden vaatelöydöt ajalta 1.7 - 31.12.2016.

Monet ovat varmasti kuulleet Nanson päätöksestä luopua omasta tehtaasta naapurikaupungissamme Nokialla. Tehtaasta luopuminen edellytti tietysti varastojen myymistä pois uuden omistajan, Nokian neulomon, tieltä. Onneksi tehtaalla sentään toiminta jatkuu, toivottavasti uusi yritys menestyy! Nanson tehtaan syksyisestä loppuunmyyntitapahtumasta ostin itselleni 7 mekkoa vain 10 euron kappalehintaan. Näiden mekkojen normaalihinnat pyörivät siinä 70-120 euron välillä, joten nyt sain laatumekkoja todella edullisesti. Monet näistä mekoista olivatkin ensimmäistä kertaa käytössä joulukuisella Pattayan reissulla, joten kuvatkin on siellä napattuja.Haalea oranssi paulakukka- kuosinen mekko oli aivan pakko kuvata tismalleen samansävyisen kukkapensaan vieressä.


Näissä kukissa on hauska keltainen pienen kukan näköinen hede.


Paulakukka- mekko turkoosi-vihreällä kuosilla. Petroolinvihreä laukku on Pattayalta ostettu ja esitelty jo "Puolen vuoden asustelöydöt"- postauksessa.


Kaiteen takana puiden rungoissa kasvoi orkideoita. 


Tämä kuviollinen mekko on oikeasti yöpaita. Tuunasin pitkän paidan polvipituiseksi ja lisäsin vyötärölle mustista trikoosuikaleista letitetyn vyön. Trikoo on ihan samanlaista kuin Nanson mekoissa muutenkin, joten täydestä menee kuin väärä raha.


Hotellimme portin pielessä yläkuvan suihkulähteen vieressä kasvoi banaaneja kukkineen.


 

Ostin Stockmannin aletangosta kaksi hihatonta maksimekkoa (9 euroa/kpl) , murretun vihreän ja mustan. Mustan mekon lyhensin polvipituuteen, vihreä jäi maksimittaiseksi. Mustan mekon päälle on puettu "toukokuun keltaiseen blogihaasteeseen" tekemäni halatti, jonka hankalasta ompeluprojektista kerroin tässä linkissä.

 

Tässä Nanson mekossa on pitkät hihat ja kaunis akvarellimainen kuosi. Alaosa on kaksinkertainen, joten mekko sopii parhaiten talvikäyttöön. Mekon seurana on huovutettu huivi.

Näiden mekkojen lisäksi hankin Nanson tehtaalta terrakotan värisen talvimekon, oranssin trikoomekon vesiputouspääntiellä ja Pioni- kuosisen lilan mekon. Nämä mekot eivät  ole vielä päätyneet käyttöön ja valokuvattavaksi :)

Näihin ihaniin mekkolöytöihin upposi siis 88 euroa. Puolen vuoden vaatelöytöihin ajalta 1.1. - 30.6 yhteenlaskettuna rahaa vaateostoksiin kului vuonna 2016 yhteensä 599 euroa.     

8 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat ja asut, sekä maisemat! :) En ole koskaan tuolla käynyt eikä ole suunnitelmissakaan, mutta miksi ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther! Thaimaata suosittelen, mutta Pattaya ei ole paras paikka hiljaisuutta ja rauhaa arvostavalle :)

   Poista
 2. Onpa kauniita mekkoja :) Upeat maisemat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli L! Tykkään Nanson mekoista, ja mekoista yleensäkin :)

   Poista
 3. Siis mitkä löydöt! Kauniita, mukavia päällä, tosi edullisia hinnaltaan. Ja kyllä oli kuvauspaikkakin ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Metsäntyttö! Trikoiset mekot ovat tosiaan mukavia ja sopivat lämpimään ilmastoon. Thaimaassa on ihania kukkasia :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia kauniista mekoista! Huikeat löydöt oletkin tehnyt. Suomalaisen vaateteollisuuden soisi kokevan uuden nousun, osaamista olisi kyllä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Niipä soisi, varsinkin kun on itse alalla. Ei ole yhtään oma lehmä ojassa, ei ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...