tiistai 11. maaliskuuta 2014

Lasketteluvaatteet

Lasketteluvaatteisiin ja -varusteisiin saa uppoamaan halutessaan isoja summia rahaa. Etenkin kasvavien lasten ja nuorten varusteet täytyy uusia lähes vuosittain. Harvoin laskettelevan kannattaa hankkia varusteet käytettyinä ja samalla myydä pieneksi jääneet eteenpäin. Tahkolla kävin tutustumassa urheiluliikkeen lasketteluvaatetarjontaan. Ihastuin naisten takkiin, jonka hinta oli 900 euroa. Tämäkin hinta jäi komean miesten laskettelutakin varjoon, joka maksoi rapiat 1700 euroa. Kumpikaan ei ollut kotimainen tuote. En tiedä kuka tämän hintaisia lasketteluvaatteita ostaa. Toki ne ovat upean näköisiä ja täynnä hienoja yksityiskohtia.

Lasketteluvaatteiden tulee olla toimivia, hengittäviä, tuulenpitäviä, lämpimiä ja kevyitä. Mielellään ne saavat myös näyttää kivoilta. Ne ovat erikoisvaatteita, joista joutuu yleensä maksamaan jonkin verran. Tässäkin kannattaa ennakoida ja ostaa ne alennuksella sesongin ulkopuolella. Perinteisesti suomalaiset ovat olleet hyviä suunnittelemaan ja valmistamaan tällaisia erikoisvaatteita. Vaikka suunnittelu onkin osin pysynyt Suomessa, valmistus on valunut halvempiin maihin.

Jouduimme täksikin talveksi ostamaan perheen teinille uuden laskettelupuvun. Haltin puku löytyi Budget Sportin aletangosta hintaan 160 euroa, sisältäen takin ja housut. Puku on käytössä hyväksi todettu ja takki toimii arkikäytössä myös talvitakkina. Näin puvulle tulee lisää käyttöarvoa. Puvun sisätaskusta löytyy merkinnät "Designed in Finland- Made in China". Laatu on ihan hyvä, ja puku näyttää kivalta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...