tiistai 19. elokuuta 2014

Gastroristeily Näsijärvellä

Kävimme ystävien kera risteilyllä Näsijärvellä Gastrolaivalla. Silloin oli vielä tavaton helle, ja järvellä oli onneksi hiukan viileämpää.


Lähdimme Laukontorilta. Terassilaivat olivat täynnä helteen näännyttämiä janoisia.Samaan aikaan oli meneillään soutukilpailu.


Pääruokana tarjoiltu lampaanfile oli aivan täydellistä. Alkuruokana oli kaksi pientä annosta, toinen rapua ja toinen aivan taivaallista lammasmakkaraa. Miten makkara voikin olla niin hyvää! Kuvaa niistä ei tullut otettua, kun nälkä oli niin kova, että annokset katosi saman tien...


Ennen jälkiruokaa nautittiin kannella jo hiljalleen laskeutuvasta auringosta.Ensimmäinen jälkiruoka-annos oli herkullinen, ja sopiva tällaiselle raparperinrakastajalle!


Toinen jälkiruoka oli myös erittäin hyvää, jännä yhdistelmä runsaasti kypsytetystä juustosta, manteleista ja karpalohillosta.


3 kommenttia:

  1. Slurps :P Näyttää ja kuulostaa hyvälle ja ruokailu veden ääressä kruunaa kaiken.

    VastaaPoista
  2. Hyvää oli! Toivottavasti näitä risteilyjä on ensi kesänäkin tarjolla. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan...tai edes merelle kun järvelläkin voi risteillä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...