maanantai 11. elokuuta 2014

Palkinto kymppitonnin kunniaksi

Ensimmäiset 10 000 kävijää blogissani tuli täyteen ihan varkain. Työkuvioiden, helteiden ja kaikenlaisten kesäharrasteiden vuoksi huomio oli hiukan muualla. Olen ollut myös vähän laiska postailemaan viime aikoina. No, nyt tilanteeseen herättyäni ajattelin palkita teitä lukijoitani pienellä palkinnolla, teillehän kunnia tästä saavutuksesta kuuluu. Koska en voi palkita kaikkia, jaan pienimuotoisen arvonnan kautta kaksi pientä syksyistä pakettia.

Esittelin aikaisemmin blogiyhteisön kautta saamani haasteen yhteydessä tekemiäni lehtikoristeita tässä postauksessa. Kaksi lukijaa saa nyt ajankohtaisesti syksyisen lehtikoristepaketin. Pakettiin kuuluu kaksi lehteä, toinen käsinvärjätty, silkkipainettu ja helmikoristeltu koivunlehti, ja toinen käsinmaalattu, helmikoristeltu vaahteranlehti. Lehdet ovat ylijäämäjuuttia ja niiden takana on rintaneulakiinnitys. Niillä voit koristella huivin, takin, laukun, hatun, verhon, ihan mitä vain haluat!

Palkinnon arvontaan voit osallistua jättämällä viestin tämän postauksen viestikenttään tämän viikon loppuun mennessä.
 

13 kommenttia:

 1. Kiitos! Olet mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Hienoa käsityötä, arvostan. Mielelläni osallistun arvontaan. Minulla on muuten lapsena saatu käsintehty posliininukke, jossa tekijä on saman niminen kuin sinä, oletkohan mahdollisesti tekijä? Aivan ihana nukke, käsin maalatuin kasvoin ja upein vaaleansinisävyisin vaattein, kaunis hattu päässä. Kauan niitä Kempparin ikkunassa ihailin, toivoin ja vihdoin yhden sain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se varmaan minun tekemäni nukke on. Tein niitä nuorempana äitini ompelimon yhteydessä. Kaiken tein itse, nuken osat valkosavesta, poltin keramiikkauunissa, maalasin ja lakkasin osat käsin. Tein vaatteet ja hatut. Hauskaa puuhaa! Niitä meni myös ulkomaille, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Hauskaa puuhaa niiden tekeminen oli! Perinnettä taidenukkejen muodossa jatkaa siskoni, jonka Tylliritari- blogiin on tuossa sivupalkissa. Käyppä katsomassa niitä ihanuuksia. Minulla muuten on itsellänikin niitä tekemiäni nukkeja muutama. Taidankin laittaa niistä postauksen joku päivä...vanhoja muistellakseni.

   Poista
  2. Huippua! Mullakin muuten näkyy se saamani nukke tässä postuksessa, jos haluat käydä kurkkaamassa :) http://www.helmojajahepeneita.blogspot.fi/2014/04/haavemaan-hame-ja-viltti.html Ehdottomasti käyn katsomassa siskosi blogia!

   Poista
  3. No sielähän se on! En nyt ihan juuri tätä neitoa muista, kun tein niitä aika paljon, mutta se on sieltä vanhemmasta päästä. Muutin pään mallia myöhemmin. Omat säästyneet nukkeni ovat "samaa ikäluokkaa". Hieno blogi sinulla, ihania käsitöitä! Ja söpöjä lapsia kauniissa vaatteissa :)

   Poista
 3. Kauniita! Uusi tuttavuus sun blogi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...