lauantai 9. elokuuta 2014

Kukkaisviikon tunnelmia

Jokavuotinen käväisy kukkaisviikoilla alkoi Tivolissa nautituilla lämpimillä leivillä. Vuohenjuusto-kasvisleipäni oli todella hyvä, eikä siippakaan moittinut kahden kalan leipäänsä. Nälkä on tietysti aina paras mauste... 


Koskikeskuksen laitamilla ihailimme sambakoulu Roseiran hienoa kulkuetta. Kuuma taisi tanssijoilla olla tällä helteellä sambatessa. Puvut olivat todella hienoja, varsinaisia käsityön mestarinäytteitä! Sekä erilaisia mielikuvituksellisia pukuja että tanssijoita oli todella paljon, aivan pienistä tytöistä ja pojista "varttuneimpiin leideihin". 


Näiden pukujen etuosassa oli vihreä pelikorttiteema... 


...ja saman puvun selkäosassa hiukan pelottavan näköinen hoitsuteema! 


Tampereen ehkä paras terassi tällä hetkellä on Jack the Roosterin terassi. Miljöö on loistava, ja musiikki kunnon raskasta rokkia, eikä mitään listahittejä tai hissimusiikkia. Ruokakin on maittavaa, jos nälättää. Testattu on, parikin kertaa.


2 kommenttia:

  1. Täytyy joskus päästä katsomaan kulkuetta ja imemään idoita :) Punaisen Ristin logoa tosin käytetty vähän udossa yhteyksissä :D

    VastaaPoista
  2. Juu, on aika mielenkiintoinen tuo Punaisen Ristin tanssiryhmä..Olis kyllä sulle hyvä ideoimistuokio, niitä pukuja ja tanssijoita kun riittää.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...