keskiviikko 19. elokuuta 2020

Hapsuhalatti

Tein taas vaihteeksi itselleni hapsuin somistetun edestä auki olevan halatin, koska minä nyt vain satun tykkäämään hapsuista ja tällaisista päälle heitettävistä vaatteista. Huivimainen ohut kangas on Kangaspuoti Tylliritarista, jossa on juuri meneillään loppuunmyynti. Hapsua minulla on pilkkahintaan ostettu vyyhti käsityötarvikelaatikossa. Hapsu oli saanut valovaurion käsityöliikkeen ikkunassa, mutta eihän sitä tuollaisista jatkuvassa liikkeessä olevista hapsuista huomaa ollenkaan.








Joskus harvoin vaatteen valokuvaaminen on helppoa. Kamera jalustalle, säädöt kuntoon ja sitten vain kävellään kamerasta poispäin. Ja samalla räpsitään kuvia etälaukaisimella. Tämmöinen kuvaaminen vain edellyttää näyttävää vaatetta, jossa on liikettä. Yleensä itsensä kuvaaminen on vain suunnattoman vaikeata ja rasittavaa.


Tämä halatti on siis suora pala etuhalkioilla ja helmaan ommelulla hapsunauhalla. Siinä kaikki ;)

 

 
Syksyä tuntuu olevan jo ilmassa, vaikka lämmintä onkin. Tämän halatinkin väritys enteilee jo syksyn tuloa. Pienestä hukkapalasta syntyi vielä huivi syksyksi ja pieni scrunchie hiuksiin. Minun nuoruudessani näitä kutsuttiin hiusdonitseiksi. Kaikki tulee ajan kanssa uudelleen muotiin, niin siis nämäkin hiushärpäkkeet. Aikoinaan köyhänä opiskelijana tienasin särvintä tekemällä näitä kaikenmaailman tilkuista ja vanhoista vaatteista ja myymällä näitä sitten tutuille ja tuntemattomille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...